Robert De Niro rikkoo hiljaisuuden lapsenlapsensa poismenosta: "Olen syvästi ahdistunut"

Näyttelijä Robert De Niron lapsenlapsi Leandro De Niro Rodriguez löydettiin kuolleena. 

Näyttelijä Robert De Niron, 79, tyttärenpoika Leandro De Niro Rodrigues, 19, löydettiin Daily Mailin mukaan kuolleena kotoaan New Yorkissa 2. heinäkuuta. Leandron äiti Drena De Niro, 51, päivitti asiasta Instagramiin 3. heinäkuuta. 

Robert antoi lausunnon 3. heinäkuuta lapsenlapsensa poismenosta. 

– Olen syvästi ahdistunut rakkaan tyttärenpoikani kuolemasta. Olemme erittäin kiitollisia kaikille surunvalitteluista. Pyydämme antamaan meille yksityisyyttä surraksemme Leon menetystä, Robert kertoi. 

Drena De Niro on julkaissut useamman päivityksen poikansa Leandro De Niro Rodriguezin kuolemasta Instagramiin.  Alla 3. heinäkuuta julkaistu kuva Leandrosta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Poliisiraportin mukaan Leandro löydettiin tajuttomana ja liikkumattomana 2. heinäkuuta Wall Streetillä sijaitsevasta rakennuksesta. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. 

Poliisi kertoi Daily Mailille, että hänen ruumiinsa läheltä oli löydetty jotakin ainetta, eikä hänestä löytynyt vammoja. Kerrotaan, että hänet löysi asunnosta ystävä, joka meni katsomaan Leandroa, kun ei ollut kuullut hänestä useisiin päiviin. 

Leandro oli näyttelijä, kuten äitinsä ja isoisänsä. Vuonna 2018 hänellä oli pieni rooli suositussa elokuvassa A Star Is Born.

Leandron isä on taiteilija Carlos Mare.

Robert sai seitsemännen lapsensa toukokuussa 2023 tyttöystävänsä Tiffany Chenin kanssa. Tytön nimeksi tuli Gia Virginia. Näyttelijä on ollut naimisissa kaksi kertaa. Abbottin kanssa hänelle on Drenan lisäksi toinen lapsi Raphael, 46. Grace Hightowerin kanssa hänellä on niin ikään kaksi lasta: Elliot, 25, ja Helen, 11. Entisen tyttöystävänsä Toukie Smihin kanssa hänellä on myös kaksi lasta: Aaron, 27, ja Julian, 27

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat