Robert De Niron lapsenlapsi on kuollut – äidiltä sydäntä särkevä muistokirjoitus

Näyttelijä Robert De Niro kohtasi suuren surun lapsenlapsensa Leandro De Niro Rodriguezin kuoleman myötä.

Näyttelijä Robert De Niron, 79, lapsenlapsi, näyttelijä Leandro De Niro Rodriguez, 19, on kuollut. Asiasta kertoi Leandron äiti, näyttelijä Drena De Niro 3. heinäkuuta Instagramissa. Drena, 51, on Robertin ja hänen eksänsä Diahnne Abbottin tytär. 

– Kaunis suloinen enkelini. Olen rakastanut sinua enemmän kuin voin kuvailla siitä asti, kun tunsin sinut vatsassani. Olet ollut iloni, sydämeni, ja ainoa aito asia elämässäni. Toivon, että olisin kanssasi nyt. En tiedä, miten elän ilman sinua, mutta yritän mennä eteenpäin ja levittää rakkautta ja valoa, jota annoit minulle äitinäsi. Olet niin suuresti rakastettu ja arvostettu ja toivon, että rakkaus yksin olisi sinut pelastanut. Olen niin pahoillani rakas, olen niin pahoillani Carlos Mare. Lepää rauhassa ja ikuisessa paratiisissa rakas poikani, Drena kirjoitti edesmenneestä pojastaan sydäntä särkevästi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Leandron isä on taiteilija Carlos Mare. Hän ei ole julkisesti puhunut poikansa kuolemasta, mutta julkaisi mustan kuvan Instagramissa Leandron poismenon jälkeen. 

Daily Mailin mukaan Leandro löydettiin kuolleena kotoaan New Yorkissa.

E News on ottanut yhteyttä Robertin edustajaan, mutta ei ole saanut vastausta. 

Leandron kenties tunnetuin rooli oli elokuvassa A Star Is Born vuonna 2018. Hän näytteli George ”Noodles” Stonen poikaa, joka oli Bradley Cooperin näyttelemän Jackson Mainen paras ystävä. 

Vielä reilu kuukausi sitten Leandro juhli äitienpäivää Drenan kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Robert sai seitsemännen lapsensa toukokuussa 2023 tyttöystävänsä Tiffany Chenin kanssa. Tytön nimeksi tuli Gia Virginia. Näyttelijä on ollut naimisissa kaksi kertaa. Abbottin kanssa hänelle on Drenan lisäksi toinen lapsi Raphael, 46. Grace Hightowerin kanssa hänellä on niin ikään kaksi lasta: Elliot, 25, ja Helen, 11. Entisen tyttöystävänsä Toukie Smihin kanssa hänellä on myös kaksi lasta: Aaron, 27, ja Julian, 27.

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat