RMJ-festivaali peruuntuu jo toista vuotta putkeen – "Taistelu on kesken ja nöyrryttävä"

4:03
Tapahtuma-ala ilmaisi viime syksynä mieltä Kansalaistorilla – MTV Uutiset vieraili paikan päällä

Tiedotteessa todetaan, kuinka festivaalin järjestäjien velvollisuutena on pitää huolta niin esiintyjien, henkilökunnan kuin asiakkaiden turvallisuudesta. 

Juhannusfestivaali Raumanmeren Juhannus peruuntuu jo toista vuotta putkeen. Tiedotteessa todetaan, kuinka koronatilanne ja siihen liittyvät rajoitukset tekevät Rauman Otalahden alueella järjestettävän festivaalin järjestämisen mahdottomaksi.

– Olimme loppuun asti toiveikkaita ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja festivaalin mahdollistamiseksi turvallisesti ja vastuullisesti. Meidän on kuitenkin nyt todettava taistelun olevan vielä kesken ja nöyrryttävä, että näissä olosuhteissa ei pystytä järjestää RMJ’n arvoista tapahtumaa, festivaalin tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas toteaa.

– Meidän prioriteettinamme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Siksi nyt on nostettava pää pystyyn ja suunnattava katse ensi vuoteen”, Myllykangas jatkaa tiedotteessa.

Tiedotteessa todetaan, kuinka festivaalin järjestejät haluavat tarjota asiakkaille vapaan liikkumisen, eikä se rajoitusten puitteissa ole tällä hetkellä mahdollista. 

Festivaalille oli julkaistu tänä vuonna kansainvälisiä esiintyjiä kuten Galantis, Imanbek, JoelCorry, Tungevaag & Raaban sekä VIZE. Mukana olivat myös kotimaiset pop-huiput Antti Tuiskusta Gaselleihin, mutta osa kesän esiintyjistä jäi julkaisematta kokonaan.

Vuosien 2020 ja 2021 lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Raumanmeren Juhannukseen 2022.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja