Mainos

Risto Räppääjälle SPR:n tunnustuspalkinto

Suomen Punaisen Ristin hallitus on myöntänyt tämän vuoden humanitaarinen kädenojennus -tunnustuspalkinnon Risto Räppääjä ja polkupyörävaras -elokuvan tuotantotiimille.

SPR:n hallituksen mukaan filmi edustaa sellaista turvallista, lapsille suunnattua sadun ja seikkailun maailmaa, joka edistää lasten hyvinvointia ja tasapainoista kehittymistä. Myös elokuvan tematiikkaan kuuluva kaveruus on tärkeä arvo lasten ja nuorten elämässä.

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras ylitti vappuviikonloppuna harvinaisen 300 000 katsojan rajapyykin. Se on kerännyt tähän mennessä 304 783 katsojaa ja on vuoden 2010 katsotuin elokuva tähän mennessä.

Mari Rantasilan ohjaaman koko perheen musiikkielokuvan pääosissa nähdään Severi Heikkilä (Risto Räppääjä) ja Lauramaija Luoto (Nelli Nuudelipää). Muissa päärooleissa ovat Annu Valonen (Rauha Räppääjä), Ulla Tapaninen (Elvi Räppääjä) ja Martti Suosalo (Lennart Lindberg). Elokuvan musiikin on säveltänyt Iiro Rantala. Elokuvan ovat tuottaneet Lasse Saarinen ja Rimbo Salomaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.