Rinteen synnytystalkoot-puheista tasan 9 kuukautta – sattumaa tai ei, Rinne tuli ukiksi viime yönä

Tasan yhdeksän kuukautta sitten SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne väläytteli synnytystalkoista, aiemmin tänään Rinne kertoi tulleensa kolminkertaiseksi ukiksi viime yönä.

Antti Rinne kertoo iloisesta perhetapahtumasta yllä olevalla videolla, joka on kuvattu tänä aamuna Politiikan toimittajien yhdistyksen tilaisuudessa.

Asiasta huomautti Iltalehden toimittaja Tommi Parkkonen Twitterissä, viitaten Rinteen päivitykseen, jossa hän kertoo iloisesta perhetapahtumasta.

Tytär synnytti viime yönä

Rinne kertoi tänään, että hänen nuorin tyttärensä on ollut Lahdessa viime yönä synnyttämässä.

– Viime yönä on syntynyt pieni poika, joka on sen perheen ensimmäinen lapsi. Mä olen nyt kolminkertainen ukki. Saa taputtaa, Rinne kertoi asiasta aamulla Politiikan toimittajien yhdistyksen tilaisuudessa, joka lähetettiin suorana MTV.fi-sivulla. Näet videon yllä.

Yhdeksän kuukautta synnytystalkoot-puheista

Tasan yhdeksän kuukautta sitten, elokuun 23. päivänä, Rinne antoi kuohuntaa aiheuttaneen lausunnon "synnytystalkoista".

Rinne kertoi tuolloin, että syntyvyyden aleneminen on otettava vakavasti poliittisessa päätöksenteossa. Hän sanoi, että SDP tulee esittämään joukon konkreettisia keinoja, joilla suomalaiset saadaan uudelleen synnytystalkoisiin. 

– On sanomattakin selvää, että puolueet eivät päätä sitä, mitä makuuhuoneissa tapahtuu tässäkään asiassa, mutta voimme poistaa ihmisten huolia perheen perustamiseen liittyen, Rinne sanoi SDP:n eduskuntaryhmän kesäkokouksessa viime elokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat