Rillit huurussa -tähti myy kotiaan – uusi jo ostettu!

Näyttelijä Jim Parsons ihastui Twilight-tähden lukaaliin niin, että osti sen jo ennen kuin sai vanhan kodin kaupaksi.

Subin -sarjasta tuttu tähti Jim Parsons, 40, osti hiljattain Twilight-hurmuri Robert Pattinsonin kodin Los Felizistä. Vanhaa kotiaan Parsons ei kuitenkaan ole vielä saanut myydyksi, vaan etsii sille parhaillaan ostajaa.

LUE MYÖS:

Hittisarjan Sheldonina tunnettu Parsons pyytää ensimmäisestä, omasta kodistaan 1,3 miljoonaa euroa. Näyttelijä osti talon huhtikuussa 2009 vajaalla miljoonalla eurolla. Jos tähti saa haluamansa summan, tekeekin hän mukavaa voittoa kaupoillaan.

Myynnissä oleva talo sijaitsee samoilla Los Felizin seuduilla kuin uusikin koti. 262-neliöisessä, kaksikerroksisessa talossa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta sekä kaksi erillistä WC:tä. Lisäksi talossa on tilava olohuone, vaatimaton kuntosali, suuri pukeutumishuone, ruokailutila sekä upea keittiö.

Parsonsin uusi koti on jonkin verran isompi kuin vanha. Pattinsonilta ostetussa talossa on nimittäin 370 neliömetri ja mukaan uuteen lukaaliin muuttaa tähden poikaystäväTodd Spiewak. Pari on pitänyt yhtä jo kymmenen vuotta. Pariskunta osti viime vuonna myös kahden makuuhuoneen huoneiston New Yorkista.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat