Riina-Maija Palanderilta pohdiskeleva päivitys: "Tulevaisuus on mielenkiintoinen ja avoin"

1:33
Kalle Palander puhuu suhteestaan alkoholiin

Riina-Maija Palanderin aviomies Kalle Palander hakee avioeroa yksin. 

Iltalehti uutisoi tiistaina (12.1.), kuinka entinen alppihiihtäjä Kalle Palander haki avieroa yksin vaimostaan Riina-Maija Palanderista. Avioerohakemus jätettiin Lapin käräjäoikeuteen 4. tammikuuta. 

Riina-Maija kommentoi erouutisen jälkeen MTV Uutisille, ettei ole jättänyt avioerohakemusta. 

– En ole laittanut hakemusta. Jos Kalle on, niin ehkä hän on oikea henkilö asiasta juttelemaan, Riina-Maija viestitti MTV Uutisille. 

Riina-Maija julkaisi nyt erouutisen jälkeen Instagram-tilillään päivityksen. 

– Mahtava lumimyräkkä tänään ulkona! Näyttää myös lehdet innostuneen, mutta myrsky laantuu pian ulkona ja sisällä se on jo eilisen juttu. Täällä siis rauhallista ja seesteistä, antaa ulkona tuiskuta, Riina-Maija kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi muun muassa kaikki hyvin, myrsky on jo historiaa ja rakkaudella. 

Riina-Maija julkaisi videon myös Instagram Stories -osiossa. Videolla hän on  majatalonsa hevostallilla. 

– Täällä kaikki hyvin. Tulevaisuus on mielenkiintoinen ja avoin. Uskon ja luotan, että kaikki kääntyy parhain päin, hän toteaa. 

Palandereiden avioliitto nousi mediassa keskiöön, kun Kalle totesi marraskuussa Seiskan haastattelussa, että Riina-Maijalla olisi toinen mies. 

Riina-Maija totesi tiistaina (12.1.) Iltalehden haastattelussa, että Kalle on hakenut aiemminkin avioeroa. 

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kalle laittaa avioerohakemuksen vireille. Hän on sen suutuspäissään tehnyt aiemminkin. Katsotaan nyt kaikessa rauhassa, miten asiat etenevät, Riina-Maija totesi haastattelussa. 

Häntä ei myöskään vaivannut se, kun sai kuulla erosta asianajansa kautta, eikä miehensä. 

– Ei hän ole aiemmillakaan kerroilla mitään sanonut. Täytyy muistaa, että Kalle on yksilöurheilija, hän on siis tottunut toimimaan yksin, hän kommentoi. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja