Riina-Maija Palander kiistää Seiskan uutisen aviokriisistä ja toisesta miehestä – "En ymmärrä, miksi Kalle mustamaalaa minua"

1:33
"Onks nää kaikki sulle, mikä tää juttu on?" Pippa Laukka kurkisti Kalle Palanderin jääkaappiin ja järkyttyi alkoholin määrästä.

Seiska uutisoi tänään Kalle ja Riina-Maija Palanderin avioliiton olevan kriisissä.

Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander kertoo Seiska-lehden haastattelussa saaneensa tietää viime lauantaina, että hänen vaimollaan Riina-Maija Palanderilla  on toinen mies.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Kalle huokaa Seiskan haastattelussa.

MTV Uutisten tavoittama Riina-Maija kiistää miehensä väitteen toisesta miehestä.

– En tiedä, mihin tässä jutussa viitataan. En ymmärrä, miksi Kalle mustamaalaa minua, hän pohtii.

Palanderit olivat viikonloppuna Levillä, jossa Kallella oli työtehtäviä liittyen Levin maailmancupiin. Riina-Maija kertoo viettäneensä aikaa oman seurueensa kanssa.

– Ennen istuin yksin hotellihuoneessa, joten menin nyt oman porukan kanssa mökkeilemään, että olisi sosiaalista elämä, hän selventää.

Ei ensimmäinen kerta

Riina-Maija kertoo, että ei ole ensimmäinen kerta, kun Kalle puhuu hänen mielestään perättömiä ja “ihmeellisiä” asioita. 

– Ei minulla ole aikaa hänen tällaisille jutuilleen.

Riina-Maija kertoo Kallen pyytäneen jo tilannetta anteeksi häneltä useaan otteeseen. Hän on kuitenkin edelleen vihainen Kallelle.

– Ei ole kiva, että Kalle menee tällaisia asioita puhumaan humalassa tai krapulassa toimittajalle.

Riina-Maija kiistää, että heillä olisi asian tiimoilta käynnissä aviokriisi. Hän vakuuttaa leppyvänsä jossakin vaiheessa ja tilanteen rauhoittuvan.

Pari ei ole päässyt käymään asiasta keskustelua kasvotusten ja heidän aikataulunsa menevät myös tällä hetkellä ristiin. 

MTV Uutiset tavoitti myös Kalle Palanderin, mutta hän ei suostunut kommentoimaan asiaa. Kalle kehotti toimittajaa soittamaan suhteen osapuolille asian tiimoilta. Riina-Maija ei ymmärrä, mihin osapuoliin Kalle viittasi kommentillaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja