Mainos

Ridge Forrester

Thorsten Kaye

(* 22.2.1966 Frankfurt, Saksa)


RIDGE FORRESTER

Kuka?

Muotidesigner. Forrester Creationsin toimitusjohtaja.

Stephanie Forresterin ja laivanvarustaja Massimo Maronen biologinen lapsi. Kasvanut Eric Forresterin poikana.

Puolisisaret: Thorne, Kristen, Angela (kuollut), Felicia.

Velipuoli: Massimo Maronen toinen poika Nick Marone.

Tärkeimmät naissuhteet: oma äiti Stephanie, toimittaja-lehtikustantaja Caroline Spencer, kemisti-liikenainen Brooke Logan, psykiatri Taylor Hayes.

Lapset:

Thomas sekä kaksoset Steffy ja Phoebe (äiti: Taylor Hayes). Phoebe-tytär on kuollut auto-onnettomuudessa.

Ridge Junior (äiti: Brooke Logan)

Poistui sarjasta 4.4.2013 jaksoissa Hortensioiden siunaamia ihmisiä (# 6406 USA 13.9.2012) ja Eric Forrester, paljastaja (#6407 USA 14.9.2012), jolloin meni naimisiin Brooke Loganin kanssa noin seitsemännen kerran. Ei palannut häämatkaltaan kotiin, koska oli loukkaantunut Brooken valheesta; Brooke oli vastannut Ridgen Deacon-kysymykseen, että kontaktit Deacon Sharpeen ovat olleet zero. Ridge oli kuitenkin ehtinyt nähdä Brooken ja Deaconin kesken hiljattain lähetetyt tekstiviestit.

Mitä tehnyt ja tekee?

Jäi leskeksi Caroline Spencerin kuoltua leukemiaan.

Ollut useamman kerran naimisissa ja melkein-naimisissa sekä Brooke Loganin että Taylor Hayesin kanssa.

Jäi leskeksi Taylorin kuoltua Sheila Carterin ampuman luodin seurauksena tammikuussa 2004.

Vietti lukuisista häistään yhdet koskettavimmista Calixtonin kuvitteellisessa latinalais-amerikkalaisessa valtiossa, kun meni naimisiin Brooke Loganin kanssa pienellä sillalla sademetsän keskellä 17.11.2004. Jakso: Fanfaareja oopperasta Forresterin häät (# 4134 USA 19.9.2003).

Joutui häiden jälkeen Sheilan johtamien joukkojen panttivangiksi hylättyyn rautavalimoon viidakon uumeniin. Putosi tulikuumaan sulatusuuniin. Jäi henkiin.

Leskenä jo itseään pitänyt Brooke vaipui syvälle tunteiden ja kosketusten muistoihin. Toisen miehen syliinkin hän vaipui, tosin surusta sekaisena. Sitten viereen ilmestyi hahmo, kuin Deux ex machina, Jumalan koneesta. Ridge! Vartalo hehkui viidakon pastoraalisen vastavalon heijastuksissa – ja siinä he olivat toistensa lähellä, toisiaan koskettaen, toisiaan rakastaen, Ridge ja Brooke, kuin paimenidyllissä. Ridge eli, Ridge elää, like Ridge over Brooked Water. Brooke kosketteli rakkaansa vartaloa, kasvoja, pientä kriisisänkeä, kaikkea – ja laskeutui nurmelle viidakon taivaan alle. Pieni papukaija näki kaiken.

Taylor, my Taylor!

Taylor ei ollutkaan kuollut, vaan vain vajonnut koomaan ja joutunut prinssi Omarin hoviin Marokkoon, joten Ridgen ja Brooken viidakossa solmima avioliitto menetti lainvoimansa. Ridge uudisti vihkivalat Marokosta pelastetun Taylorin kanssa 25.9.2006 jaksossa Suuria tunteita suurin leuoin (# 4585 USA 29.6.2005).

Meni erilaisten vaiheiden jälkeen naimisiin Brooken kanssa. Asuivat Brookelassa kaikki – isä, äiti, Ridge Junior ja Ridgen adoptoima teini-ikäinen Hope.

Lähetti Brooken ja Thomasin Australiaan markkinoimaan pojan Taboo-mallistoa. Forrester-jetti putosi Tyyneenmereen. Pilotit menehtyivät, Brooke ja Thomas pelastuivat autiolle saarelle.

Johti pelastusretkikuntaa, joka löysi haaksirikkoutuneet.

Oli saaren hallusinogeenimarjoista syntyneen "Brookella ja Thomasilla oli seksiä" -väärinkäsityssarjan seurauksena menossa naimisiin Taylorin kanssa, mutta ei mennyt, koska paljastui, ettei saarella ollutkaan ollut kiellettyä seksiä.

Ridge Over Brooked Water

Ovat Brooke Loganin kanssa kaikesta päätellen saippuaoopperahistorian yksi parhaiten toisilleen sopiva pari. Syitä: fyysinen vetovoima ja yhteinen huumorintaju.

Karaktäärin ominaisuuksia

Charmikas, karismaattinen persoonallisuus.Arvaamaton, aggressiivinenkin.

Veistoksellinen luusto, runsas leuka, puuhkeat hiukset à la .Mr. Hair.

Näyttelijän kasvoja on mitä ilmeisimmin käsitelty silmäluomileikkauksin ja botox-ruiskein, minkä seurauksena iho on jakaantunut rypyttömiksi ja luontevasti rypyttyneiksi vyöhykkeiksi. Lopputulos on muoviset kasvot.

On päättämätön, äitiään liian lähellä oleva poika. Juossut lähes koko aikuisikänsä kahden naisen väliä kuin palkinto-ori, jossa on kuitenkin juutalaisen intiaanin ylevää hermostuneisuutta.

PARTNER MEMO

Ridge Forrester a.k.a Massimo Marone V

Heather Thompson

Samantha Kelly

Morgan DeWitt

Caroline Spencer Forrester

Brooke Logan Forrester

Taylor Hayes Forrester

Tricia Quick

Bridget Forrester

Donna Logan

Ashley Abbott


Muuta

Ronn Moss näytteli Ridge Forresteria vuosina 1987-2012. (* 4.3.1952 Los Angeles, California, USA)

– b.m.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja