Ricky Martin taistelee seksuaalivähemmistön oikeuksien puolesta

Ricky Martin kuvailee seksuaalisen suuntautumisensa julkisen paljastamisen olleen kova, henkinen prosessi.

Latinotähti Ricky Martin julkaisi helmikuussa uuden levynsä Musica+Alma+Sexo (Music+Soul+Sex). Samaan aikaan ilmestyi miehen omaelämänkerta Minun tarinani, jossa hän kertoo omin sanoin elämästään aina lapsuudesta suosion huipulle asti, sekä itsensä löytämisestä niin hengellisesti kuin seksuaalisestikin.

Viime lauantain GLAAD (The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) Media Awards -gaalassa mies nappasi kaksi palkintoa panoksestaan LGBT -yhteisön eteen. Kyseessä on yhteisö, joka ajaa homojen, lesbojen, bi- ja transseksuaalien oikeuksia. Tähti palkittiin muun muassa Vito Russo -palkinnolla, joka on kunnianosoitus julkisesti homo- ja lesbo-viihdetaiteilijoille.

Voittonsa jälkeen 39-vuotias laulaja kiitti People-lehden haastattelussa fanikuntaansa, joka tuki miestä tämän tämän päätöksessä kertoa julkisesti seksuaalisesta suuntautumisestaan viime vuoden maaliskuussa.

– Olen käynyt läpi voimakkaan, henkisen prosessin viimeisen viiden vuoden aikana, etenkin viimeisenä kahtena vuotena. Minun oli jaettava se maailman kanssa. Twitter-tiliäni seurasi yhtäkkiä entisen 500 000 sijasta 1,8 miljoonaa ihmistä! Olen ylpeä elämästäni ja siitä, että saan olla täällä. Sain tämän palkinnon, mutta olen vasta aloittanut, Martin iloitsee.

Martin on ilmaissut haluavansa kannustaa ihmisiä suvaitsevaisuuteen ja ymmärtäväisyyteen ympäri latinalaista Amerikkaa.

– GLAAD on menossa Meksikoon, Argentiinaan ja Chileen. Haluan olla siinä mukana. Mielestäni se on hyvin kaunista, Martin kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja