Reseptit 2005

18.8. Soppamies Jari Sillanpään syntymäpäiväjuhlissa
Ateria: Jarin juhlissa tarjolla Toast skagenia, paahdettua peuranseläkettä Masalalla maustetun palsternakan kanssa sekä paistettua siikaa ja wasabikastiketta. Sokerina pohjalla mansikka creme bruleeta mansikka capuccinon kera.

11.8. Soppamies Krisse ja Eppu Salmisen vieraana
Ateria: Kesähuvilalla kokataan mustapippurilla maustettuja taskurapuja sekä ribsejä BBQ-kastikkeessa. Lisukkeena coleslaw-salaattia.

4.8. Selänteiden tupaantuliaisissa
Ateria: Juhlissa oli tarjolla erilaisia menu-kokonaisuuksia kuten Moderni suomalainen keittiö, American BBQ, Sushibaari ja Kakkulajitelma.

28.7.Puumala
Ateria: Puumalassa kokattiin liekitettyä pippuripihviä, valkosipuliperunoita sekä jälkiruoaksi mansikka-raparpericlafoutin ja limetti-sabayonvaahtoa.

21.7 Naantali
Ateria: Tällä kertaa herkutellaan thaimaalaisittain.Tarjolla on Thaimaalaista kanakeittoa -tom ka gai, nuudelisalaattia ja grillattua kokonaista siikaa.

14.7. Äänekoski
Ateria: Soppamiehessä tarjolla on lohi escalopea ja tomaattifetajuustosalaattia sekä latva-artisokasta ja sienistä valmistettua pastaa.

7.7.2005 Tampere
Ateria: Soppamiehessä valmistetaan kesäisiä picnic-eväitä, kuten kuivattuja tomaatteja, marinoituja uusia perunoita, vuohenjuusto quichea, paahdettua ankanrintaa ja mango-chutneya sekä mansikoita ja sitruunakreemiä.

30.6.2005 Nuuksio
Ateria: Ystäväporukka maistelee erilaisia tapasherkkuja, kuten gaspachoa, marinoituja silakoita, pariloitua siikaa ja appelsiini-punasipulisalaattia, gampas al pil pil - tulisia katkarapuja, uppopaistettuja vihreitä oliiveja ja tiristettyjä etanoita.

23.6. Kokkien juhannus
Ateria: Juhannuksena nautitaan savustettua ahventa ja paahdettua sitruunaista voikastiketta sekä grillattua kuhaa, mummon salaattia, grillattua parsaa ja kirveliporkkanoita. Illan kruunaa perinteiset köyhät ritarit mansikoilla.

16.6 Mäkikotkan vieraana
Ateria: Grillijuhlissa kokataan salaatti halloumijuustosta ja melonista, tomaatti mozzarella leivät, sitruunalla marinoidut kanapojat ja jälkiruoaksi banaani & suklaa kevätkääryleet sekä appelsiinilla maustettu valkosuklaa- kinuskikastike.

9.6. Viivi Avellanin kattoterassilla
Ateria: Sushilajitelmassa tarjolla temaki, salaatilla täytettyä Californian rullaa, Californian rainbowrulla, Californian rulla,tonnikalamakit ja kasvismakit.

2.6.2005 Soppamiehen puttausseurana alppihiihtäjä Kalle Palander
Ateria: chicken wingsejä, valkosipulilla ja timjamilla maustettua karitsan karetta intialaisen kasvisten kera sekä härkää burgundin tapaan, jälkiruoaksi maitosuklaa moussea ja mansikka-raparperi kompottia.

26.5.2005 FC Venuksen vieraana Helsingissä
Ateria: M/aux Kathrina purjelaivalla valmistetaan muikunmätiä kahdella tavalla ja sitruunaruoholla maustettua äyriäispataa.

19.5.2005 Juha Kankkusen vieraana Kuusamossa
Ateria: Rukan juurella grillikodassa loimutetaan siikaa ja nieriää lisäkkeenä sitruunainen puikulaperunasose (wasabimajoneesia ja voikastiketta), jälkiruoaksi liekitettyjä muurinpohjalettuja.

Lue myös:

    Uusimmat