Remu Aaltonen kommentoi MTV:lle kirjansa rivoja paljastuksia: "Se ei pelaa, joka pelkää"

Kustantajan mukaan muutamia kulmia Hurriganes-rumpalin elämäkerrassa on pyöristelty "Remun kanssa ja Remun parhaaksi".

Hurriganes-yhtyeen rumpalina tunnetuksi tulleen Remu Aaltosen, 68, elämäkertakirja, Aaltosen ja Markku Salon teos Remu (Johnny Kniga) julkaistiin keskiviikkona.

Kirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti muun muassa Remun ystävän Reiskan osallistuneen muinoin Aaltosen ja humalassa olleen naisen väliseen seksiaktiin naisen tietämättä.

– Lyötiin päitä yhteen, kun Reiska oli kauheen matalapaineessa ja onneton. Mä muistin, kun yks kimma oli muhun ihastunu ja kutsunu mut kylään. Mä sanoin Reiskalle: "Nyt lähetään naisiin." Hypättiin taksiin ja mentiin Kimman luo Laruun. Se oli vähän päissään. Mä aloin sitten kutkuttelee. Reiska kattoo vieressä ja kuolaa. Mä aloin bylsii. Kimma on silmät kiinni, kieli roikkuu suusta, Remu muistelee kirjassa.

Kirjassa kerrotaan naisen lopulta huomanneen tilanteen, jonka jälkeen akti keskeytyi.

Oliko Remu Aaltoselle tietoinen valinta puhua avoimesti seksielämästään?

– Ajattelin, että en jätä salaisuuksien arkistoon mitään juttuja. Kerron tällaisia asioita, että ihmiset rohkaistuisivat, että niiden elämästä tulisi mukavampaa, eivätkä olisi niin s**tanan kaavoihin kangistuneita, Remu sanoo MTV.fin haastattelussa.

– Jos ihmisillä ei ole hulluutta, ei ole elämääkään. Moni ei ymmärrä sitä. Hulluus on siunaus, mutta se on toki pidemmän päälle myös raskasta.

Aaltosen mukaan kirjan kustannusyhtiö Johnny Knigan kanssa ei käyty keskustelua ronskeimmista ja yksityiskohtaisimmista kuvauksista.

Luuleeko tai pelkääkö Remu, että kirjasta voi tulla jonkinlaisia seuraamuksia?

– Kirjassa sanotaan asiat niin kuin ne ovat. En voisi kertoa mistään asioista, joita en ole itse kokenut, Aaltonen sanoo.

– Pelkäänkö seuraamuksia? No v***u, se ei pelaa, joka pelkää.

Ylempänä mainittua elämäkertakirjan kohtausta voi kuvata vähintäänkin moraalisesti kyseenalaiseksi.

Kustantaja Jaakko Pietiläisen mukaan kirjaan jääneistä kohdista ei jouduttu käymään keskustelua Aaltosen kanssa.

– Toki katsottiin, että kirjasta ei löydy juttuja, joista tulisi hankaluuksia minulle tai Remulle, Pietiläinen kertoo MTV:lle.

– Remu on roisi tyyppi ja hänen juttunsa ovat roiseja. Itse asiassa, jos totta puhutaan, Remu ei ole niin roisi tyyppi kuin hänen juttunsa antavat olettaa.

Joistakin asioista kuitenkin jouduttiin kuitenkin keskustelemaan.

– Lähtökohtaisesti ei ollut tarvetta minkäänlaisia sensuuriin. Muutamia kulmia on pyöristelty Remun kanssa ja Remun parhaaksi, kertoo Pietiläinen.

– Paljon kamaa jäi ulkopuolelle, mutta ei siksi, että ne olisivat olleet liian roiseja. Enää ei ole löydettävissä mitään studion lattialle leikattujen nauhojen "X-Rated"-versiota.

---

Remu Aaltosen ja Markku Salon Remu-kirja (Johnny Kniga, 2016) julkaistiin tänään.

Katso alla video, jossa Remu ja kustantaja Pietiläinen muistelevat erikoista mattokauppaepisodia.

Remu ja tyyriit mattokaupat 1:32

Lue myös:

    Uusimmat