Mainos

Remontti-Reiska palaa ruutuun: Pysyykö paita päällä?

Remontti-Reiska eli Jorma Piisinen on viihtynyt suomalaisten tv-ruuduissa jo parinkymmenen vuoden ajan. Nyt mies on saanut vihdoin ikioman ohjelmansa MTV3 MAXille.

Jorma Piisisen kesä sujui tiukasti töitä tehden: aherruksen tulokset näkevät päivänvalon MTV3 MAXilla perjantaina 29.10 kello 19.00 alkaen. Remontti-Reiska on ohjelma, joka näyttää miten kodit laitetaan kuntoon tee se itse -periaatteella.

Piisinen on ollut rakastettu tv-nikkaroija jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Hän valikoitui yleisöäänestyksellä Joka kodin asuntomarkkinoiden remonttimieheksi 1990-luvun alussa, ja loppu on historiaa.

– Ensimmäinen hommani oli ovisilmän asentaminen kerrostalon oveen. Ja jostain syystä tein sen hihattomassa paidassa. Kai tarkoituksena oli tarjoilla silmänruokaa, mies naurahtaa muistellessaan tv-uransa alkuaikoja.

Remontti-Reiska testaa

Remontti-Reiskassa Jorma Piisinen lupaa pitää paidan päällä ja keskittyä asiaan. Ja sitä onkin luvassa roppakaupalla, sillä ohjelman kantavana voimana on näyttää kotikatsojille, miten he saavat oman kotinsa kuntoon yksinkertaisin ja helpoin keinoin, ilman ammattimiehen apua.

– Kaikkeen ei tarvitse välttämättä palkata kallista remonttimiestä. Itse nikkaroimalla ja askartelemalla saa oman persoonallisen kädenjälkensä kotiin. Ohjelman katsomisesta on suoranaista taloudellista hyötyä, mies virnistää.

Hän on innoissaan etenkin ohjelman testiosiosta, jossa hän pääsee kokeilemaan erilaisia työkaluja ja tarvikkeita ja antamaan niistä asiantuntevan tuomionsa.

– Pyrimme katsojien puolesta testaamaan erilaisia kotiin liittyvä asioita, esineitä, tavaroita ja työkaluja. Kauden aikana saamme kasaan työkalupakin, jossa on hyväksi havaittuja ja tarpeellisia välineitä.

Luvassa julkkisremontteja

Julkkisvieraat tuovat ohjelmaan pikantin lisämausteen. Remontti-Reiska vierailee julkisuudesta tuttujen kasvojen kotona ja toteuttaa pieniä muutostöitä.

Ensimmäisessä jaksossa mukana ovat näyttelijät Mari Perankoski ja Katja Joutsijoki. Syksyn aikana Reiskan nikkaroinnista pääsevät nauttimaan muun muassa Minna Haapkylä ja Outi Mäenpää.

Kauden ensimmäisessä jaksossa Remontti-Reiska testaa ulkomaaleja, tapetoi ja purkaa hirsisaunaa. Remontoinnin vastapainoksi Reiska lähtee sauvakävelemään.

Remontti-Reiska MTV3 MAXilla perjantaisin 29.10.2010 alkaen kello 19.00. Tilaa PlusTV kotiisi.

Tämän artikkelin tarjoaa: PlusTV

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.