Mainos

Rekryluuri etsii työntekijät alalle kuin alalle ympäri Suomen – rekrytoinnin saa käyntiin yhdellä puhelinsoitolla

Moni pieni ja keskisuuri yritys karttaa perinteisiä rekrytointifirmoja työvoimaa hakiessaan, väittää Rekryluurin perustaja ja toimitusjohtaja Kari-Matti Markus. Markuksen kokemuksen mukaan perinteiset rekrytointipalvelut koetaan usein monimutkaisiksi, kalliiksi ja hitaiksi. 

– Näin on monesti etenkin silloin, kun tekijää haetaan suorittavan tason työtehtäviin, Markus sanoo.

Työntekijää etsivillä yrityksillä on harvoin sellaista osaamista, joka takaisi onnistuneen rekrytoinnin. Riskejä vähentääkseen moni yritys päätyykin etsimään vuokratyövoimaa.

– Useimmissa tapauksissa olisi kuitenkin sekä työntekijän että työnantajan etu, kun hyväksi todettu hakija aloittaisi suoraan yrityksen palveluksessa, Markus kertoo.

Rekryluuri suoraviivaistaa rekrytoinnin ja tuo ammattimaisen ja laadukkaan rekrytointiprosessin kaikenkokoisten yritysten ulottuville.

Rekrytointi käyntiin yhdellä puhelinsoitolla

Rekryluurin palvelu on yksinkertainen. Työnantaja soittaa Rekryluurin palvelunumeroon ja Rekryluurin asiantuntijat selvittävät, millaisiin työtehtäviin yritys hakee työntekijää ja millaisia ominaisuuksia hakijalta odotetaan.

Työpaikkailmoitus julkaistaan puhelussa saatujen tietojen perusteella eri työnhaku- ja sosiaalisen median kanavissa.

– Työntekijät haetaan perinteisiä keinoja käyttäen. Me vastaamme työnhakijoiden tiedusteluihin ja teemme esivalinnat sekä videohaastattelut työnantajan puolesta, Markus kuvaa prosessia.

Aikaa rekrytointiprosessiin kuluu tyypillisesti noin kaksi ja puoli viikkoa, alkaen työnhaun käynnistymisestä esivalittujen henkilöiden esittelyyn. Myös nopeampi palvelu on mahdollinen.

– Lopuksi työnantaja pääsee tutustumaan hakijoihin ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse, Markus kertoo.

Kiinteä hinnoittelu ja tyytyväisyystakuu madaltavat kynnystä kokeilla Rekryluuria

Rekryluurin palvelut on hinnoiteltu kiinteästi. Hinnoittelu on porrastettu sen mukaan, haetaanko suorittavan työn tekijää, asiantuntijaa vai johtajaa. Työntekijää hakevalle yritykselle kustannustehokkuus on tärkeää. Tämä on huomioitu Rekryluurin toimintamallia kehittäessä.

– Rekrytointiprosessimme on hiottu ja yhdenmukaistettu aina lähtien asiakkaan soitosta siihen saakka, kun hänelle esitellään työnhakijat. Kustannusrakennetta ei kasvata myöskään maanlaajuinen toimistoverkosto. Suomeksi sanottuna asiakas saa rahalleen vastineeksi asiantuntijapalvelua, Markus tiivistää.

Rekryluurin palvelulla on täysi tyytyväisyystakuu. Rekryluuri laskuttaa palvelustaan vain jos sopiva työntekijä löytyy prosessin päätteeksi.

– Olemme turvallinen vaihtoehto. Etenkään taloudellisesti haastavina aikoina ei kannata ottaa riskejä rekrytoinnin onnistumisessa. Kannattaa rohkeasti kokeilla suorarekrytointia, sillä se on monelle työnantajalle loistava vaihtoehto.

Rekryluuri on suorarekrytoinnin puhelinpalvelu, joka etsii työntekijät kaikille toimialoille ympäri Suomen. Kiinteä hinnoittelu ja tyytyväisyystakuu – maksat vain tuloksista. Kysy lisää

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja