Reese Witherspoon pudotti huolella luksustilansa hintapyyntöä

Näyttelijä Reese Witherspoon haluaisi myydä rakkaan Ojain tilansa, mutta ostajaehdokkaita ei ole ilmaantunut.

Reese Witherspoon on joutunut jo toistamiseen pudottamaan Ojain ökytilansa hintapyyntöä. Liki kolmen hehtaarin tilan hintapyyntö on nyt noin 5,6 miljoona euroa, kun se vielä lokakuussa oli 7,7 miljoonaa euroa. Jo marraskuussa tähti tinki pyyntöä 6,7 miljoonaan, mutta ostajia ei ilmaantunut vieläkään. Nyt tähti toivoo saavansa tilan myytyä uudella, vieläkin pienemmällä summalla.

Jopa Witherspoonin lähipiiri yllättyi siitä, että tähdelle rakas kalifornialaistila päätyi myyntiin vain joitain kuukausia sen jälkeen, kun Witherspoon esitteli tilaansa Elle Decor -lehdessä. Artikkelissa kaunotar kertoi, kuinka paljon rakastaa taloaan, jossa on yhdeksän makuuhuonetta ja sitä ympäröivä tilaa, jolla on muun muassa puutarha, hevostallit sekä kolme vierasmajaa ja kotieläintarha.

– Se muistuttaa minua kasvamisesta Tenneseessä, jossa vietimme päivät ulkona. Halusin, että lapseni saavat kokea sen, että he leikkivät mudassa ja viettävät aikaa eläinten kanssa, Witherspoon kertoi.

Tähdellä on kaksi lasta, Ava, 13, ja Deacon, 10, näyttelijä Ryan Phillippen kanssa sekä viime syyskuussa syntynyt Tennessee-poika aviomies Jim Tothin kanssa. Toth ja Witherspoon menivät naimisiin Ojain tilalla viime vuoden maaliskuussa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja