Red Bull -pomo väittää: George Russellin suoritus paljasti, kuka on F1-sarjan paras kuljettaja

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että Max Verstappen on jopa Lewis Hamiltonia parempi kuljettaja.

Verstappen on ollut yksi Hamiltonin viime vuosien kovimmista haastajista. Tuoreeltaan F1:n kärkitaisto on käyty Hamiltonin, Verstappenin ja Valtteri Bottaksen välillä.

Red Bullin tallipäällikkö Horner uskoo, että Verstappen olisi voinut hyvinkin ”ryövätä” Hamiltonilta mestaruuksia, mikäli Red Bull olisi pystynyt tarjoamaan hänelle paremman auton.

– Kyllä, hän (Max) on paras. George Russellin Mercedes-suoritus vahvisti sen, Horner totesi hollantilaiselle RacingNews365-sivustolle.

Horner viittaa viime kauden lopun Sakhirin kisaan, jossa Russell korvasi koronaan sairastuneen Hamiltonin. Normaalisti Williamsilla ajava Russell oli pitkään kisan johdossa, kunnes Mercedes törttöili sekä hänen että Bottaksen varikkopysähdykset.

Russell onnistui säväyttämään, vaikka hänelle ei jäänyt käytännössä lainkaan valmistautumisaikaa.

– Max ja Lewis erottuvat joukosta. Ei saa unohtaa, mitä Hamilton on saavuttanut, mutta samalla pitää muistaa, että hänellä on ollut koko ajan mainio paketti käytössään. Samaan aikaan Maxin on pitänyt saada enemmän irti autostaan.

– Mercedeksellä Williams-kuljettaja voi täräyttää heti aika-ajossa eturiviin. Ja Russell melkein voitti kisan.

– Jos Red Bullilla joku hyppäisi Verstappenin autoon, vaikka jos Max saisi koronan, kukaan ei pääsisi edes lähellekään hänen tasoaan, Horner kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat