Red Bull -pomo rehvakkaana F1-kauden alla – armoton vaatimus omilleen

Huimaa kuvaa! Huippunopea drone seurasi Max Verstappenia F1-radalla – tähtikuskikin innostui näkemästään 4:16
Huimaa kuvaa! Huippunopea drone seurasi Max Verstappenia F1-radalla – tähtikuskikin innostui näkemästään

Mikään ei uuden F1-kauden alla viittaa siihen, että Red Bullin voittokulku tulisi tänäkään vuonna päätökseensä, ja asia tuntuu olevan melko hyvin tiedossa myös tallin sisällä.

Viime vuonna Red Bull voitti yhtä vaille kaikki 22 osakilpailua, ja kun kisojen määrä nousee tänä vuonna ennätykselliseen 24:ään, tallilla on mahdollisuus kohennella täysin posketonta voittoennätystä vielä entisestään.

Max Verstappen vei viime kaudella kolmannen MM-tittelinsä näytöstyyliin, ja tallikaveri Sergio Pérez säesti sarjan kakkostilalla. Vähempään ei tyydytä nytkään, eikä ainakaan neuvonantaja Helmut Marko turhaan pidä asian tiimoilta kynttilää vakan alla.

Tämä kävi hyvin ilmi Markon kommentoidessa itävaltalaiselle Kleine Zeitungille, mitä Péreziltä alkavalla kaudella odotetaan.

– Hänen täytyy osoittaa tasaista suorituskykyä. On selvää, ettei hän pysty aina olemaan Verstappenin tasolla, mutta jos hän sijoittuu sarjassa toiseksi ja saavuttaa yhden tai kaksi voittoa, hän on ehdottomasti vaihtoehto myös kaudelle 2025, Marko sanoi.

Se, kenelle ykköspaikka on Markon kaavailuissa varattu, tuli niin ikään hyvin selväksi.

– Toinen paikka tallissamme on haluttu, mutta toisaalta se on kuin heittoistuin, sillä kukaan ei tallikaverina pärjää Maxille, ja se voi helposti tuntua lannistavalta.

Lue myös:

    Uusimmat