Ray Liottan kihlattu Jacy Nittolo muistelee rakkaansa poismenoa somessa – Mafiaveljet-tähden kuolemasta vuosi

Näyttelijä Ray Liotta kuoli vuosi sitten nukkuessaan.

Mafiaveljet-elokuvasta tunnettu näyttelijä Ray Liotta kuoli vuosi sitten 26. toukokuuta. Hänen kihlattunsa Jacy Nittolo jakoi edesmenneestä rakkaastaan kuvasarjan Instagramissa tähden kuoleman vuosipäivänä.

– Vuosi sitten lensin shokissa kotiin Dominikaanisesta tasavallasta. Koko maailmani kääntyi yllättäen ylösalaisin. En koskaan unohda kaunista naista, täysin tuntematonta, joka istui viereeni, eikä sanonut sanaakaan. Hän nappasi ja piteli hellästi kättäni koko lennon ajan, kun itkin ja katsoin ulos ikkunasta. Laskeuduttamme hän katsoi minua ja sanoi, että kaikki järjestyy. Tulet olemaan okei, Nittolo kirjoitti koskettavasti hänen elämänsä vaikeasta päivästä.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liotta oli kuolemansa aikaan kuvaamassa Dangerous Waters -elokuvaa Dominikaanisessa tasavallassa ja kuoli nukkuessaan 67-vuotiaana. Hänen kuolinsyykseen paljastui sydämen vajaatoiminta ja hengityselinten ongelmat.

Kulunut vuosi on ollut Nittololle todella raskas.

– Tämä on ollut raskas tuskan vuosi, sydänsuru, toipuminen, kasvaminen ja kaiken hyväksyminen. Oppimista hymyilemään sille, mitä oli. Odotettavasti se käy helpommaksi ajan kuluessa. Mikään aika ei kuitenkaan muuta isoa menetystä. Opit vain elämään sen kanssa ja jatkat eteenpäin luottaen siihen, että kaikki järjestyy, Nittolo kirjoitti.

Julkaisun lopussa Nittolo luettelee lapsiensa Karsenin, Daxin, ChazzinJaden ja Joeyn nimet ja kirjoittaa, että he pitävät hänet liikkeessä joka päivä. Karsen on Liottan tytär ja muut lapset ovat Nittolon. Liotta ja Nittolo julkistivat suhteensa vuoden 2020 alussa.

Nittolo kirjoitti, että 20 vuotta sitten hänen isoäitinsä kuoli täsmälleen samana päivänä kuin Liotta.

Liotta tunnettiin ehkä parhaiten roolistaan Henry Hill -nimisenä gangsterina Martin Scorsesen gangsterielokuvasta Mafiaveljet. Elokuva sai peräti kuusi Oscar-ehdokkuutta ja voitti yhden Oscarin.

Ray Liottan tytär Karsen Liotta jakoi hänestä ja isästään yhteiskuvan 10. kesäkuuta viime vuonna.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Huffpost

Lue myös:

    Uusimmat