Raskaus jo viimeisellä kolmanneksella – tästä syystä Nanna Karalahti salasi raskautensa

Julkisuudesta tunnettu Nanna Karalahti paljastaa YouTube-kanavallaan syyn raskautensa salaamiseen.

MTV Viihteelle sateli vinkkejä Nanna Karalahden raskaudesta jo helmikuun alussa.

Siskot-ohjelman lehdistötilaisuudessa helmikuussa asiaa kysyttiin myös häneltä itseltään.

Treenaava äiti kertoi tuolloin, että ei suunnittele perheenlisäystä miehensä Jere Karalahden kanssa. Nyt tuoreella YouTube-videolla nainen selittää, miksi salasi raskauden muilta niin pitkään.

– En halunnut saman tien kertoa raskaudesta sen takia, että se on minun yksityisasia ja koen, että saan siitä kertoa silloin kun minä haluan. Ei niin, että joku muu kertoo siitä minun puolesta. Vaikka nythän se taas meni niin, Karalahti kertoo videolla.

Nainen kertoo videolla ymmärtävänsä julkisuuden mukana tulevan varjopuolen, missä ihmiset ovat kiinnostuneita hänen yksityiselämästään. Hän kuitenkin myös kertoo haluavansa pysytellä julkisuuden henkilönä.

– Olen julkisuudessa omasta tahdostani. Voisin vetäytyä siitä täysin, mutta koen, että haluan olla julkisuudessa teitä varten ja näitä asioita varten. Pystyn motivoimaan ihmisiä ja antamaan voimaa ja kaikkea sinne arkeen, koska minulla on paljon annettavaa, blogia pitävä kaunotar kuvailee.

Karalahti kertoo raskausaikansa sujuneen hyvin. Hän on raskausviikolla 26. ja raskautta on jäljellä vielä kolme kuukautta. Karalahdilla on yhdessä toukokuussa 2 vuotta täyttävä Jax-poika. 

Tutustu sisaruksiin yllä olevalla videolla!

Siskot AVAlla maanantaisin klo 21.00!

Lue myös:

    Uusimmat