Räppäri Uniikki avautuu karmivasta vuodestaan – suree 20-vuotisen perinteen katkeamista: "Nyt huomenna ei oo mitään"

1:49
Uniikkina tunnettu Dan Tolppanen on aiemmin kertonut kärsivänsä vaikeista paniikkihäiriöistä.

Rap-artisti Dan "Uniikki" Tolppanen suree Instagram-tilillään Rähinä Liven peruuntumista.

Räppäri Uniikki julkaisi perjantaina Instagram-tilillään murheellisen päivityksen, jossa hän kertoo olevansa surullinen pitkän perinteen katkeamisesta ja kertoo avoimesti koko vuoden olleen hänelle raskas.

– Myönnetään se. Samoin kuin niin monelle muulle, tää vuosi on ollut lievästi sanottuna karmiva. Mun suurin intohimo ja merkittävin tulonlähde eli esiintyminen on viety lähes kokonaan pois ja tän vuoden keikat voi laskea yhden käden sormin, räppäri harmittelee.

Hän selventää, että normaalisti huomenna luvassa olisi yksi vuoden "siisteimmistä päivistä". Joulukuun alussa on perinteisesti järjestetty Rähinä Live, joka jouduttiin tänä vuonna perumaan koronatilanteen vuoksi.

–  Nyt huomenna ei oo mitään, 20-vuotinen perinne katkeaa ja se särkee mun sydämen, mies kirjoittaa särkynyttä sydäntä kuvaavan emojin kera. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rähinä Live on koonnut perinteisesti samalle keikkalavalle Rähinä Records -ryhmään kuuluvia räppäreitä. Pitkän uran räppärinä tehnyt Uniikki lukeutuu ryhmän perustajajäseniin.

Kuvassaan Uniikki muodostaa käsillään sydämen. Hän on merkinnyt kuvaan muusikkona tunnetun Tuulin, jonka kanssa mies on julkaissut uuden kappaleen.

Uniikki kertookin, että on kieltäytynyt luovuttamasta. Vuoteen on mahtunut myös hyviä asioita.

– Uusi firma lanseerataan ensi viikolla, tänään puolestaan julkaistaan mun elämän kerrallinen self help -kirja Uniikki Elämä sekä mun uus biisi Ehjää feat. TUULI, räppäri iloitsee.

Kuva on kerännyt kannustavia kommentteja ja paljon sydämiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja