Mainos

Rap-starojen järkyttävimmät jättikorut - katso kuvat!

Hip hopin kuumat komistukset luottavat jättikorujensa vetovoimaan. Järkkykorujen kuninkaan kruunua kantaa kiistatta Lil John. Crunk-tyylin kuninkaaksi julistautunut mies uhoaa myös koruissaan, että Crunk ei ole kuollut. Katso kuvat rap-starojen huikeimmista koruista!

Lil Johnin Crunk Ain't Dead -koru on maailman suurin timanttikoru. 19 senttiä korkea, 15 senttiä leveä ja lähes 5,5 kiloa painava mötikkä pääsi Guinnesin ennätysten kirjaan jo vuonna 2007, kertoo Luxist.com.

Korussa on 3 756 valkoista timanttia, ja siinä on käytetty 18 karaatin kelta- ja valkokultaa. Korun arvioidaan olevan noin 500 000 dollarin, eli 417 750 euron arvoinen.

Crunk Ain't Dead -riipus on Lil Johnin ylpeyden aihe. Sen tekijä on Jason of Beverly Hills.


Katso kuvat hip hopin komistusten huikeimmista helyistä!
Kuvat suurenevat klikkaamalla.

Lil John kantaa erilaisissa gaaloissa usein mukanaan myös muita Crunk-helyjään: pikaria ja kruununmuotoista huikeaa riipusta.

Hip hopin tuottajamoguli Pharrell Williams kantaa kaulassaan N.E.R.D.-koruja. Hauskassa korussa on kolme hahmoa, jotka edustavat bändin jäseniä.

Busta Rhymes poseerasi VH1 Hip Hop Honors -gaalassa 2007 näin raskaasti lastattuna. Näin raamikas komistus kyllä jaksaa kannatella painaviakin ketjuja!

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Luxist.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.