Ranskalaisen keittiön salaisuudet

Kaikkien hyvää ruokaa ja ruoanlaittoa arvostavien klassikkoteos Ranskalaisen keittiön salaisuudet sisältää 800 herkullista reseptiä. Kokkilegenda Julia Childin lisäksi herkullisen kirjan tekoon ovat osallistuneet Louisette Bertholle ja Simone Beck.

Kotikokkaajaan unelmien keittokirja on jaettu eri lukuihin ruokalajien ja ainesosien mukaan. Erityismaininnan ansaitsevat kirjan herkulliset kastikkeet ja suussa sulavat jälkiruoat.

Ranskalaisten klassikoiden kuten kohokkaiden ja sipulikeiton lisäksi kirjasta löytyy tuntemattomampien herkkujen reseptejä. Viinissä keitetty hummeri , juustokastikkeen kanssa gratinoidut latva-artisokan pohjat ja muut elegantit herkut saavat veden kielelle.

Keittämisen intohimosta syntyy herkullisia ateriakokonaisuuksia – bon appétit!

Makuja-kokki Maija Silvennoinen kokkaa blogissaan klassikkokirjan herkullisia reseptejä.

Kuva: WSOY

Lue myös:

    Uusimmat