Rakkaus sai Iiro Seppäsen rauhoittumaan – kuoleman uhmaaminen vaihtui perhe-elämään: "Minua ei enää kiinnosta elää vaaran keskiössä"

Iiro Seppänen keskittyy nykyään perheeseensä.

Entinen taikuri ja extreme-urheilija Iiro Seppänen julkaisi tällä viikolla kirjan uskomattomasta elämästään. Kolme elämää -niminen elämäkerta (Siltala) kertoo, kuinka nuori taikuri suuntasi unelmiensa perässä maailmalle ja kulki hengenvaarasta toiseen elämyksiä etsien.

– Vaikein vaihe kirjaprojektissa oli selviytyä elossa kaikista seikkailuista. Kirjoittaminen tuli aika luonnollisesti sen jälkeen, hän kertoi MTV Uutisille kirjan julkistustilaisuudessa.

Seppänen eli vuosikaudet äärirajoilla vaaroja jahdaten. Rakkaus base-hyppäämiseen on vaatinut veronsa, sillä oman vakavan loukkaantumisen lisäksi Seppänen on joutunut kohtaamaan useiden ystäviensä kuoleman lajin parissa.

Seppäsen elämä muuttui vuonna 2016, kun hän tapasi nykyisen vaimonsa Julian. Nykyään pariskunta elää rauhallista perhe-elämää Etelä-Afrikassa. Perheeseen kuuluu keväällä syntynyt tyttövauva Freya sekä Julian César-poika edellisestä avioliitosta.

Seppänen työskentelee nykyään tuottajana ja haaveilee kirjoittavansa lisää. Vaaralliset harrastukset ovat jääneet menneisyyteen.

– Minua ei enää kiinnosta elää vaaran keskiössä, hän totesi.

Seppänen myöntää, että extreme-elämän jälkeen tavalliseen arkeen sopeutuminen on ollut vaikeaa. Nykyään hän kuitenkin nauttii perhekeskeisestä elämästä ja lastensa kanssa leikkimisestä.

– Rakkauden ja perheen tuleminen elämään on tehnyt arjesta nautittavaa. Ennen kammoksuin sitä mutta nyt nautin jopa maanantaiaamuista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja