Räjähdys tallentui videolle: Pääministeri vältti niukasti kuoleman kranaatti-iskussa Jemenin lentokentälle – useita kuoli, kymmeniä loukkaantui

1:30

Useita ihmisiä on kuollut ja kymmeniä loukkaantunut Adenin lentokentälle Jemenissä. Isku tapahtui vain hetkeä sen jälkeen, kun Jemenin hallituksen jäseniä kuljettanut lentokone oli laskeutunut kentälle lähdettyään liikkeelle Saudi-Arabian pääkaupunki Riadista. Hyökkäys taltioitui videolle.

Pian koneen laskeutumisen jälkeen lentokentällä kuultiin useita voimakkaita räjädyksiä. Tiedot iskussa kuolleiden määrästä vaihtelevat eri medioissa 26 ja 13 välillä.

Lentokoneen kyydissä olivat muun muassa Jemenin pääministeri Maeen Abdulmalik sekä Saudi-Arabian Jemenin-suurlähettiläs. Hallituksen jäsenet selvisivät mediatietojen mukaan hyökkäyksestä vammoitta. Abdulmalikin hallitus on ehtinyt olla vallassa vasta kahden päivän ajan. Aden toimii Jemenin väliaikaisena pääkaupunkina. 

Paikallisten turvallisuuslähteiden mukaan isku tehtiin kranaatinheittimillä. Kukaan ei ole toistaiseksi ilmoittautunut iskun tekijäksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja