Raivostunut taksikuski heitti matkustajan ulos autosta: Hämmentynyt mies jäi tienposkeen sikailunsa vuoksi

0:12

Pätkä venäläisestä liikennekulttuurista on jälleen päätynyt YouTubeen muun maailman ihmeteltäväksi.

Perimmäinen ajatus kaikilla autoilijoilla on se, että kukaan muu kuin minä itse ei osaa ajaa autolla tai käyttäytyä liikenteessä oikeaoppisesti. Muiden törttöily tien päällä saa otsasuonen nykimään, mutta harvemmin tulee sentään omaa matkustajaa heitettyä ulos.

Pääkuvan video: Venäjältä vai Klaukkalasta? Järjetön hinaussuoritus päättyi rysäykseen

Eräs venäläinen taksikuski sai kuitenkin tarpeekseen matkustajastaan tämän heitettyä tyhjän olutpullon ulos auton ikkunasta, kertoo LADBible.

”Tuo kuski on legenda”

Taksin takana ajanut autoilija kuvasi tilanteen, jossa edellä olevan taksin ikkunasta heitettiin tienpientareelle tyhjä olutpullo. Taksi pysähtyy saman tien ja kuski astuu ulos autosta viittoen anteeksi pyytelevästi takana ajavalle kuskille.

Taksin kuljettaja käy keräämässä maahan heitetyn olutpullon ja vie sen takaisin autoonsa. Tämän jälkeen kuski avaa auton takaoven ja kirjaimellisesti heittää matkustajansa ulos autosta.

Matkustaja jää hämmentyneen näköisenä hoipertelemaan tien reunalle, samalla kun taksikuski kaasuttaa pois paikalta.

Voit katsoa YouTube-videon tilanteesta alta.

Videon alle on kertynyt useita kuskia ylistäviä kommentteja.

– Mahtavaa! Tuo kuski on legenda, eräs käyttäjä kommentoi.

– Tämän takia rakastan Venäjää, toinen komppaa.

Osa kommentoijista epäili, että matkustaja oli jo tovin ärsyttänyt kuljettajaa selvästi humalaisella käytöksellään ja olutpullon viskaaminen ikkunasta oli vain viimeinen niitti. Videon aitoutta myös epäiltiin ja osan mielestä tilanne näytti selkeästi lavastetulta.

Joka tapauksessa roskat kannattaa suosiolla kiikuttaa roskikseen asti, koska ikinä ei tiedä, onko joku kanssa-autoilijoista intohimoisesti roskaamista vastaan.

Lähde: LADbible  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja