Raili Hulkkonen meikkaa tänäkin vuonna tunnetut kaunottaret

Meikkaaja-maskeeraaja Raili Hulkkosella itsenäisyyspäivä on vuoden kiireisin päivä. Silloin hän meikkaa tutut kaunottaret Linnan juhliin.

Raili Hulkkonen on tehnyt mittavan uran maskeeraajana ja meikkaajana. Hän tunnetaan erityisesti siitä, että hän meikkaa monet julkisuuden henkilöt itsenäisyyspäivänä vietettäviin Linnan juhliin. Tämäkään vuosi ei ole Hulkkoselle poikkeus, vaan itsenäisyyspäivänä työt aloitetaan aikaisin.

Meikattavia Hulkkoselle saapuu itsenäisyyspäivänä paljon, mutta tarkkaa lukua hän ei suostu paljastamaan. Ensimmäinen meikattava istuu pallille kello kymmenen ja viimeinen nousee pallilta kello kahdeksan illalla.

Miten ihmeessä kiireinen meikkaaja saada kaiken valmiiksi?

– Olen tottunut tekemään aika näpsäkästi ja kyllä siihen pystyy kun asennoituu oikein.

Hulkkonen kertoo, että hyvän meikin pystyy tekemään yllättävän nopeasti, kun on tottunut tekijä. Aikataulutus on kaiken A ja O.

– Se vaatii, että vika meikattava on sellainen ihminen, joka menee myöhäisten joukossa linnaan.

Vuosien saatossa Hulkkoselle on kerääntynyt tutut meikattavat Linnan juhliin. Meikkitaiturin vanhin asiakas, jota hän Linnan juhliin meikkaa, on poliitikko Ilkka Suomisen puoliso Riitta Suominen.

Viime vuonna Hulkkonen meikkasi muun muassa SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilaisen, peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardsonin sekä kansanedustaja Mikael Jungnerin puoliso Maria Jungnerin.

– Tänä vuonna on paljon samoja meikattavia, mutta myös paljon uusia.


MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja