Radiojuontaja Suvi Hartlinilla koronavirustartunta – meni testiin yhden äärimmäisen lievän oireen ansiosta: "Päätin pelata varman päälle"

38:13
Mikä on Suomen koronatilanne tällä hetkellä? Katso lähetys infotilaisuudesta

Suvi Hartlin kertoi koronatartunnastaan sosiaalisessa mediassa.

Aito Iskelmä -radiokanavan juontaja Suvi Hartlin ilmoitti torstaina 22. lokakuuta Instagram-tilillään, että hänellä on todettu koronavirustartunta. Hartlin oli saanut positiivisen koronatestituloksen päivityksensä mukaan edellisenä päivänä. Hän kertoo jäävänsä pois Aito Iskelmän lähetyksistä ainakin 28. lokakuuta asti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tunsin eilen pienen piston kurkussani, joten päätin pelata varman päälle ja mennä testiin. Shokki oli aikamoinen kun kuulin tuloksen. Kurkkukipu oli ja meni, tällä hetkellä olen täysin terveen oloinen, Hartlin kirjoittaa päivityksessään. 

Hartlinin mukaan hänen kanssaan lähikontaktissa olleille on ilmoitettu altistumisesta. Hän kertoo eläneensä viimeisten viikkojen ajan vahvasti kotipainotteisesti, joten hänen mukaansa altistuneita ei olisi kovinkaan montaa. 

Juontaja myös kiittelee sitä, että hän meni testiin erittäin lievien oireiden perusteella. 

– Olen tosi onnellinen, että satuin menemään testiin, koska oireet olivat niin olemattomia, että ne olisi voinut helposti sivuuttaa. Itse asiassa tänään oli tarkoitus lähteä juoksulenkille, mutta se jää nyt väliin. On tosi huolestuttavaa, miten oireettomasti tätä voi sairastaa. Testiin siis kannattaa mennä hyvin matalalla kynnyksellä, Hartlin muistuttaa. 

Torstaina 22. lokakuuta tiedotettiin, että Sanomatalon kaikki radiostudiot on tyhjennetty varotoimenpiteenä, sillä myöhään keksiviikkoiltana ilmi tuli työntekijällä todettu koronavirustartunta. Nelosen seitsemän radiokanavan joukkoon kuuluvat Radio Suomipop, RadioRock, Radio Aalto, Loop, Aito Iskelmä, HitMix ja Helmiradio.  

Hartlin aloitti Aito Iskelmän radiojuontajana vuoden 2020 alussa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Radio Aallon juontajana. Alunperin Hartlin nousi julkisuuteen vuonna 2003 sijoituttuaan Miss Suomi -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja