Radiojuontaja Esko Eerikäinen kieltäytyi aluksi uutuussarjasta: "Tuntui täysin mahdottomalta"

Yksi asia sai Esko Eerikäisen empimään viidakkoon lähtemistä 1:14
Mill mielin Esko Eerikäinen lähti mukaan kisaan? Katso!

Esko Eerikäinen ei ollut aluksi lähteä mukaan Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -sarjaan. 

Suosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here -seikkailurealityn Suomi-versio Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa tammikuussa Maikkarilla. Ohjelmassa 15 julkisuudesta tunnettua henkilöä kisaa äärimmäisissä olosuhteissa keskellä viidakkoa samalla kasvattaen hyväntekeväisyyspottia. 

Yksi keskelle Argentiinan viidakkoa lähteneistä kisaajista on suomalais-kolumbialainen radiojuontaja ja tv-esiintyjä Esko Eerikäinen. Eerikäinen kertoi alunperin kieltäytyneensä ohjelmaan lähdöstä. 

– Jotenkin ajatus siitä, että lähden viidakkoon niin pitkäksi aikaa tuntui hullulta. Ensinnäkin sen takia, että ajattelin, etten saa töistä niin paljon vapaata. Tärkeimpänä se, etten koskaan ole ollut niin pitkään erossa Vickestä. Ollaan oltu erossa, mutta silti on ollut kännykät kädessä ja muuta. Jotenkin se ajatus, että lähden niin kauas ja niin pitkäksi aikaa, tuntui täysin mahdottomalta, hän mietti. 

Lopulta työpaikalta näytettiin vihreää valoa ja hän keskusteli asiasta vielä Victoria-tyttärensä kanssa. 

– Ruvettiin miettimään positiivisen kautta ja Vicke sano, että mene vain. Että tämä voi olla tosi kiva kokemus. Olin, että vitsi, että lähden. En kadu kyllä pätkääkään. Kaikessa hulluudessa se oli varmaan yksi hienoimpia asioita, joita olen koskaan tehnyt. Se meni niin syvälle se koko reissu, Eerikäinen muistelee. 

Sarjassa matkataan luksuselämän keskeltä äärimmäisiin olosuhteisiin viidakkoon, jossa kisaajat joutuvat itse hankkimaan ruokansa sekä erilaiset hyödykkeet leiriinsä kilpailemalla päivittäin uuvuttavissa, mutta myös hauskoissa haastetehtävissä. Eerikäinen kertoo pelänneensä erityisesti sarjan tehtäviä. 

– Joutuu tekemisiin paljon eläinten kanssa ja omien fobioiden kanssa. Se pelotti tosi paljon. Sitten kun olin paikan päällä, niistä tehtävistä tuli ikään kuin voimavara. Leirillä päivittäinen oleminen se oli, mikä oli kovinta. Joutuu olemaan yksin omien ajatusten kanssa ja kokemaan sitä ikävän tunnnetta. Käsittelemään sitä, miksi koen ja tunnen näin. Muutamat kerrat tuli isoja romahduksia itselle ja olin valmis luovuttamaan, hän muistelee. 

Eerikäinen tuli tunnetuksi Scandinavian Hunks -tanssijana ja aloitti radiouransa vuonna 2012 juontaen nyt Radio Novan iltapäivälähetystä. Eerikäinen on esiintynyt myös tv-juontajana MTV3-kanavan Hitlist-musiikkiohjelmassa. Elämäkerta Esko – Stripparin tarina julkaistiin 2016. Eerikäisen isä oli diplomaatti. Hänen äitinsä on kolumbialainen ja Eerikäisen äidinkieli on espanja.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tammikuussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat