Rääväsuu-Nygård listasi Suomen kuumimmat kaunottaret

Räppäri Petri Nygårdin mieleen on muun muassa eräs kokki sekä pari kaunista missiä.

Räppäri Petri Nygård riimittelee paljon naisista, mutta millaiset naiset ovat Nygårdin mieleen? MTV3.fin haastattelussa Petri valitsi kolme Suomen kuuminta julkkiskaunotarta ja perusteli valintansa omintakeiseen tyyliinsä.

3. Julkkiskokki Sara La Fountain

Kokki Sara La Fountain nousee Petrin mielestä helposti kolmannelle sijalle, sillä hän on kaunis ja osaa vielä laittaa ruokaakin.

– Siihen vielä Saran pieni kansainvälisyys päälle, niin aivan ihana.

Petrin onneksi Sara La Fountain erosi vuoden 2011 lopulla elokuvaohjaaja Antti Jokisesta, joten räppäri lupaa "höristellä korvia" Saran suhteen.

2. Miss Suomi 2011 Sara Sieppi

Miss Suomi 2011 Sara Sieppi on herättänyt räppärin huomion vasta hiljattain.

– Siinä Viidakon tähtösissä eli Mensalaiset pusikossa -ohjelmassa Sara nousi esiin ihan yllätyksenä. Yleensähän kaikki missit ovat ihan samannäköisiä, mutta Sara näyttää kyllä erittäin hyvälle. Upea likka, jolla on jalat maassa, Petri hehkuttaa.

Tosin Saran suhteen miestä mietityttää se, onko Siepillä ollut juttua jääkiekkoilija Mikael Granlundin kanssa?

–Ainut miinus on kyllä se, että jos Saralla on ollut jotain juttua Granlundin kanssa. Siitä laskee kyllä pisteet. Siis jos se on mennyt niin, että Granlund on heittänyt ilmaveivin ja heti on ollut missi odottamassa? Petri pähkäilee.

Toisaalta eräs toinenkin Viidakon tähtönen oli kiinnittänyt Petrin huomion.

– Kyllä mä siitä Maisastakin tykkäsin, mutta siltä meni pisteet kun se rupes sen Martinan kanssa tappeleen, Petri toteaa.

1. Miss Suomi 1996 Lola Wallinkoski (o.s.Odusoga)

Suomen naisista kaikkein kuumin on Nygårdin mielestä vuoden 1996 Miss Suomi Lola Wallinkoski (o.s. Odusoga). Petrin mielestä Lola ansaitsee tittelin jo sen perusteella, että hänet on kuitenkin vuonna 1996 kruunattu myös Universumin kolmanneksi kauneimmaksi naiseksi.

– Ei kukaan missinä pääse Suomessa samaan, Petri kuittaa.

Nygård kertoo myös tavanneensa upean Lolan kasvokkain.

– Lola on ykkönen, koska hän on niin maanläheinen, huumorintajuinen ja eksoottisuudellaan seksikäs.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat