Qatarin MM-avauksessa puhutteleva näky: fanit poistuivat ennen aikojaan – Mika Väyrynen hämmästyi: "Ei voi olla näin!"

Tulosruutu: Jalkapallon MM-kisat käynnistyivät Qatarissa – Mika Väyrynen hämmästeli lehtereiltä näkynyttä ilmiötä

Jalkapallon MM-kisat käynnistyivät sunnuntaina Qatarissa. Turnauksen isäntämaa hävisi avausottelussa Ecuadorille 0–2. Paikalla nähtiin puhutteleva näky, kun iso osa faneista poistui paikalta jo hyvissä ajoin ennen päätösvihellystä.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Kisat avattiin näyttävillä seremonioilla, joihin osallistui muun muassa kuuluisa näyttelijä Morgan Freeman. Stadionin lehterit olivat täynnä, kun Qatarin ja Ecuadorin ottelu lähti liikkeelle.

Jo puoliajan jälkeen paikan päältä alkoi kuulua hyvin erilaista viestiä. Kuvaajien filminauhoille tallentui otoksia, joissa useat jakkarat ammottivat tyhjyyttään. Sama kiinnitti myös C Moren ja MTV:n asiantuntijan Mika Väyrysen huomion.

– Mikä mua jäi kaivelemaan, oli se, että kun toinen puoliaika alkoi, siellä oli tuhansia paikkoja tyhjillään. Ei voi olla näin MM-kisojen avausottelussa, ja kun kotijoukkue pelaa! Väyrynen hämmästeli.

Lisää avausottelusta jutun yläreunan videolla.

Sunnuntain kamppailu ratkesi avausjaksolla, kun Enner Valencia nakutti kaksi maalia Ecuadorille. Qatarin 0–2-tappio oli historiallinen, sillä aiemmin yksikään MM-kisaisäntämaa ei ollut hävinnyt avausotteluaan.

Qatarissa järjestettävä turnaus on herättänyt kovasti kritiikkiä muun muassa maan heikon ihmisoikeustilanteen ja kisojen valmisteluissa kuolleiden siirtotyöläisten takia.

Kisat jatkuvat tänään maanantaina, kun ohjelmassa on kolme ottelua.

Ohjelma:

Kello 15.00 Englanti–Iran
Kello 18.00 Senegal–Hollanti
Kello 21.00 USA–Wales (MTV3, C More, MTV Katsomo)

Lue myös:

    Uusimmat