Pysäyttävä video: Shaquille O'Neal musertui suorassa lähetyksessä – Kobe Bryant -tragedia vain jatkoi karuja menetyksiä

6:41
Videolla Tulosruudun juttu Kobe Bryantin traagisesta kuolemasta ja menestyksekkäästä urasta.

Koripallo- ja koko urheilumaailma on surrut viime päivien aikana legendaarisen Kobe Bryantin traagista kuolemaa. Bryant menehtyi yhdeksän henkeä vieneessä helikopterionnettomuudessa.

Bryantin takavuosien joukkuekaveri, NBA-legenda Shaquille O'Neal oli yksi tahoista, joka osallistui TNT-kanavan Bryantin muisto-ohjelmaan.

O'Nealin mukaan hän suorastaan hermostui, kun yksi hänen veljenpojistaan näytti uutisen Bryantin helikopterionnettomuudesta.

– Hermostuin hänelle. Sanoin, että vie tuo pois näkyvistäni, O'Neal sanoi siitä, miten hän ei halunnut uskoa tapahtunutta.

– Sitten saimme varmistuksen. En ole tuntenut noin terävää kipua pitkään aikaan. Olen 47-vuotias, olen menettänyt kaksi isoäitiä, isäpuolen, siskon ja nyt menetin pikkuveljen. Meidän nimemme yhdistetään ikuisesti sen jälkeen, mitä saavutimme yhdessä, O'Neal sanoi kyyneleet valuen Bryantista.

– Ja sitten tuli viimeinen isku. Hänen ihastuttava tyttärensä oli hänen mukanaan helikopterissa, O'Neal haki sanojaan.

O'Neal ja Bryant olivat joukkuetovereita yhteensä kahdeksan kauden ajan. He voittivat yhdessä muun muassa kolme peräkkäistä NBA:n mestaruutta vuosien 2000-02 aikana.

Kaksikon välillä nähtiin myös kipinää. O'Neal tarttui tähän muistelun yhteydessä.

– Olen seurannut kirjoittelua ja ihmiset haluavat puhua meidän väleistämme. Sanon tämän nyt suoraan. Kyse oli isoveljestä ja pikkuveljestä. Ja jos ette usko keskinäiseen kunnioittamiseen, niin silloin kun voitin ensimmäisen mestaruuteni vuonna 2000, kuka oli se, joka hyppäsi ensimmäisenä syliini? Ja kun hän rikkoi nilkkansa samoissa finaaleissa, eikä hän voinut kävellä, kuka oli se, joka kantoi häntä pitkin käytävää?

O'Nealin tunteikas muistelupätkä näkyy videolta alta (tai täältä): 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja