Pyöräilijän kuumottava video nostaa kylmän hien pintaan: Uskaltaisitko polkea täällä?

Kumpi väistää, auto vai pyörä? Tässä selkeät vastaukset! 1:31
Kumpi väistää, auto vai pyörä? Katso videolta selkeät vastaukset eri tilanteisiin.

Amerikkalaisen pyöräilijän hurjaa temppuilua ei kannata lähteä itse kokeilemaan, ellei halua ehdoin tahdoin vaarantaa henkeään.

28-vuotias Erik Henrickson julkaisi toukokuun lopussa Instagramissa henkeä salpaavan pyöräilyvideon. Klipillä hurjapää pyöräilee mutkittelevalla kapealla kaistaleella kallionjyrkänteellä. Kuten mies kuvatekstissä antaa ymmärtää, vasemmalle kaatuminen olisi voinut koitua hänen kohtalokseen.

Daily Mail kertoo, että kyseinen reitti on yksi vaikeimpia vuoripyöräilyreittejä Yhdysvalloissa. Yhdessä vaiheessa Erik pyöräili yli 900 metriä merenpinnan yläpuolella.

Videon nähneet ovat haukkoneet henkeään erityisesti kohdassa, jossa Erik keulii kulkupelillään. Hän myönsi itsekin, ettei halunnut tehdä temppua toistamiseen.

Herkkähermoisille pelkkä pyöräilyvideon katsominen riittää tuomaan kylmän hien pintaa. Erikille jyrkillä rinteillä rullailu ei kuitenkaan riitä. Huimapäinen mies harrastaa myös laskettelua ja varjoliitämistä.

Perhe oli aikeissa ottaa yhteiskuvan junanradalla, kun juna lähestyi hurjaa nopeutta – vaarallinen tilanne tallentui videolle.

Nyt on vaarallista touhua! Perhe oli aikeissa ottaa perhepotretin junanradalla, kun juna lähestyi hurjaa nopeutta – vaarallinen tilanne tallentui videolle 1:41

Lue myös:

    Uusimmat