Pyhimys valloittaa Hartwall Arenan – ja vielä monta muuta keikkapaikkaa: "Minulla on jo nyt sellaisia kappaleita, joita voin esittää 60-vuotiaana"

7:02
Miksi Pyhimys kiittää Apulanta-yhtyettä? Aikooko Pyhimys tulevaisuudessa keikkailla vain isoilla areenoilla? Katso video.

Pyhimys kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa Hartwall Arenan keikastaan.

Suosikkiräppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla 23.10.2021. Pyhimys päätti tiedottaa elämänsä isoimmasta keikasta Instagramin livelähetyksessä. Fanit ottivat jättikeikan positiivisesti vastaan.

– Laitoin heti, että biisitoiveita saa lähettää. Tässä on vuosi aikaa rakentaa.

Pyhimys kertoo, että jättikeikan suunnittelu on jo ideatasolla aika pitkällä.

– Olen yleensäkin sellainen ihminen, että teen paljon suunnitelmia mielessäni, vaikka kaikki eivät voikaan toteutua, Pyhimys myöntää.

Koronakriisi on kurittanut erityisesti tapahtuma-alaa. Pyhimys kuitenkin uskoo, että tapahtuma-ala tulee jollain tasolla ensi vuonna jaloilleen, ja koronan kanssa opitaan elämään.

– Toki jos on rajoitteita, niin tapahtuma siirretään. Uskomme, että pysymme alkuperäisessä päivämäärässä.

Pyhimys ei aio jäädä räppäri Cheekin tavoin eläkkeelle, kun isoimmat keikkapaikat ovat valloitettu.

– Suunnitelmissani ei ole lopettaminen millään tavalla. Yritän koko ajan miettiä, minkälainen on aikuinen räppäri. Omasta nuoruudesta jäänyt niin, että he ovat nuoria ja vihaisia miehiä. Tämä kuva on muuttunut. Nykyään räpistä on tullut paljon laaja-alaisempi ilmaisumuoto.

– Minulla on jo nyt sellaisia kappaleita, joita voin esittää 60-vuotiaana. Jos ajattelen vaikka J. Karjalaista, mielestäni hän on coolimpi kuin ikinä. Mä luulen, että Pyhimys voi olla kuusikymppisenä vielä coolimpi kuin nelikymppisenä.

Miksi Pyhimys kiittää Apulanta-yhtyettä? Aikooko Pyhimys tulevaisuudessa keikkailla vain isoilla areenoilla? Katso video.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja