Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Pyhätunturin Huttu-Uulalle tunnustusta kotimaisuudesta

Joutsenlippu -Hyvää Suomesta
Joutsenlippu -Hyvää SuomestaFindood Joutsenlippu -Hyvää Suomesta
Julkaistu 12.01.2004 14:57

Pyhätunturilla sijaitsevalle Ravintola Huttu-Uulalle on myönnetty Hyvää Suomesta -ravintolan tunnus lauantaina 10. tammikuuta.

Huttu-Uula on järjestyksessään kolmastoista Hyvää Suomesta -ravintola. Tunnusta kantava ravintola sitoutuu käyttämään vain suomalaista lihaa, maitoa ja munia sekä niistä valmistettuja tuotteita. Muita kotimaisia raaka-aineita käytetään aina, kun niitä on hyvälaatuisina saatavilla. Kuluttaja tunnistaa Hyvää Suomesta -ravintolan joutsenlippu-tarrasta ovessa sekä seinällä olevasta sertifikaattitaulusta.

Raaka-aineet läheltä

Kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoka ovat aina olleet Parkkosen ja Isojärven perheyritykselle tärkeitä. Tulevaisuudessa Huttu-Uulan toimintaa aiotaan kehittää paikallisuutta korostavaksi. Isojärven mukaan Hyvää Suomesta -tunnuksen avulla ravintola pystyy vahvistamaan kotimaista imagoa. -Läheltä hankitut raaka-aineet ovat laadukkaita, puhtaita sekä tuoreita, mutta valinnalla on myös yhteiskunnallinen merkitys: yrittäjä työllistää yrittäjää, muistuttaa Isojärvi. Parkkonen ja Isojärvi ovat itse toimineet yrittäjinä vuodesta 1996.

Tällä hetkellä yrityksen toiminta jakautuu kahteen osaan, rinneravintolaan sekä la carteen. -Lisäksi toimimme catering-puolella, Isojärvi kertoo. Lappilaisista herkuista pääsee nauttimaan erityisesti torstaisin. Viikosta seitsemän alkaen Huttu-Uulassa on tarjolla lappilainen ruokabuffet.

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Tätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"ViikkohoroskooppiKiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta"Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisestaSaako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:51
    Hedelmät

    Tätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"

  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:01
    Vitamiinit

    Kiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta

  • Eilen17:01
    Koirat

    "Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisesta

  • Eilen16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?