Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Pyhätunturin Huttu-Uulalle tunnustusta kotimaisuudesta

Joutsenlippu -Hyvää Suomesta
Joutsenlippu -Hyvää SuomestaFindood Joutsenlippu -Hyvää Suomesta
Julkaistu 12.01.2004 14:57

Pyhätunturilla sijaitsevalle Ravintola Huttu-Uulalle on myönnetty Hyvää Suomesta -ravintolan tunnus lauantaina 10. tammikuuta.

Huttu-Uula on järjestyksessään kolmastoista Hyvää Suomesta -ravintola. Tunnusta kantava ravintola sitoutuu käyttämään vain suomalaista lihaa, maitoa ja munia sekä niistä valmistettuja tuotteita. Muita kotimaisia raaka-aineita käytetään aina, kun niitä on hyvälaatuisina saatavilla. Kuluttaja tunnistaa Hyvää Suomesta -ravintolan joutsenlippu-tarrasta ovessa sekä seinällä olevasta sertifikaattitaulusta.

Raaka-aineet läheltä

Kotimaiset raaka-aineet ja lähiruoka ovat aina olleet Parkkosen ja Isojärven perheyritykselle tärkeitä. Tulevaisuudessa Huttu-Uulan toimintaa aiotaan kehittää paikallisuutta korostavaksi. Isojärven mukaan Hyvää Suomesta -tunnuksen avulla ravintola pystyy vahvistamaan kotimaista imagoa. -Läheltä hankitut raaka-aineet ovat laadukkaita, puhtaita sekä tuoreita, mutta valinnalla on myös yhteiskunnallinen merkitys: yrittäjä työllistää yrittäjää, muistuttaa Isojärvi. Parkkonen ja Isojärvi ovat itse toimineet yrittäjinä vuodesta 1996.

Tällä hetkellä yrityksen toiminta jakautuu kahteen osaan, rinneravintolaan sekä la carteen. -Lisäksi toimimme catering-puolella, Isojärvi kertoo. Lappilaisista herkuista pääsee nauttimaan erityisesti torstaisin. Viikosta seitsemän alkaen Huttu-Uulassa on tarjolla lappilainen ruokabuffet.

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alustaOmistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Moni aikuinen ei tunnista tätä iho-ongelmaa itsellään – voi hoitamattomana johtaa pysyviin arpiin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:58
    Sähköautot

    Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"

  • Eilen16:15
    Pasta

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • Eilen14:47
    Romutuspalkkio

    Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alusta

  • Eilen13:41
    Takaisinvedot

    Omistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!

  • Eilen11:03
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!