Putous-tähti Mikko Töyssy keksi uuden tavan esiintyä sketsihahmo Urmas Viilunkina – yllätyskäyntejä yritysten etäpalavereihin

9:19
Putous-tähdet Mikko Töyssy ja Antti Tuomas Heikkinen löysivät yhteisen harrastuksen: "Kommentoidaan omia ja toisemme suorituksia"

Viime keväänä Putouksen sketsihahmokisan voittanut Mikko Töyssy valloittaa jälleen sinipaidassa MTV3-kanavan lauantai-illoissa.

Kauden tultua keväällä päätökseen jysähti viikko sen jälkeen koronarajoitukset päälle. Rajoitusten myötä lähes kaikki kulttuuritapahtumat peruttiin. Töyssy keksi uudenlaisia tapoja keikkailla Urmas Viilunk hahmollaan.

– Urmas on elänyt aktiivista elämää Putouksen jälkeen. Hän on tehnyt yllätyskäyntejä yritysten etäpalavereihin. Urmaksen etävierailut ovat osoittautuneet todella toimiviksi. 

– Urmas on antanut työntekijöille konsultaatiota ja ollut vierailevana luennoitsijana. Toivon sydämestäni, etteivät he ole niitä noudattaneet, Töyssy naurahtaa.

Töyssyllä ei ole paineita tulevan kauden hahmon voitosta.

– Tärkeintä on saada tehdä uusi löytöretki tulevan hahmon kanssa. Aina ei tarvitse päätyyn mennä, vaikken toki sitä pahakseni pistä.

Tulevalla kaudella on mukana niin vanhoja kuin uusia näyttelijöitä.

Töyssy kertoo, että hänelle on työyhteisössä erityisen tärkeää henkilökemiat.

– Se on valtava voimavara, että pystytään puhaltamaan yhteen hiileen. 

Jäikö Mikko Töyssyltä viime kaudelta ystäviä? Entä minkä yhteisen harrastuksen hän on löytänyt näyttelijäkollega Antti Tuomas Heikkisen kanssa? Katso videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja