Putous-tähdet intoilevat suorien lähetysten alkamista: "Mahaan tulee kouraisuja aina kun tajuaa"

Putouksen juhlakauden näyttelijät antavat imitaationäytteensä legendaarisista sketsihahmoista 2:07

Putouksen alkaminen jännittää niin ensikertalaista kuin konkariakin.

Videolla Putous-tähdet imitoivat suosikkisketsihahmojaan.

Putouksen 10. kausi alkaa MTV3-kanavalla tämän viikon lauantaina. Ohjelman tähdet intoilevat suorien lähetysten alkamisesta sosiaalisessa mediassa.

Yksi Putouksen uusista kasvoista, Christoffer Strandberg, kertoi viikonloppuna Instagram-tilillään, että ohjelman alkaminen jännittää.

– VIIKKO PUTOUKSEEN!168 tunnin päästä juoksen sinisessä paidassa eka kertaa Putous-studioon yleisön ja kameroiden eteen mielettömässä porukassa, hän intoili lauantaina.

Eilen Strandberg julkaisi itsestään kuvan kasvonaamio ja kauhistunut ilme kasvoillaan. Kuvatekstin mukaan hän laskee jo päiviä ensimmäiseen suoraan lähetykseen.

– 1/6 päivää PUTOUKSEEN! Ei, naamassani ei ole kakkaa, vaan aktiivihiiltä ja sokeria. Kuulemma kaunistaa. Housuihin olen kyllä kakannut. Ja tulen luultavasti tekemään niin koko viikon, sillä kuuden päivän päästä on eka live! Onko tämä normaalia? MAHTAVAA! IHANAA! AUTTAKAA!

Myös kolmannelle Putous-kaudelleen lähtevä Pilvi Hämäläinen odottaa lauantaita jännityksellä. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään sinisessä Putous-paidassa.

– Äää mitä helkkaria, Putous alkaa ihan justiinsa. Mahaan tulee kouraisuja aina kun tajuaa, että se on jo nyt lauantaina, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Lue myös:

    Uusimmat