Putous-tähdellä hurmurin maine: Naiset moikkailevat

Putouksessa tällä kaudella nähtävä Ville Tiihonen kertoo suhtautuvansa hurmurin maineeseensa tyynesti.

Putouksessa hauskuuttaa tänä syksynä täysin uudistunut esiintyjäkaarti. Yksi suosikkisarjan uusista tähdistä on Ville Tiihonen, jonka katsojat voivat muistaa muun muassa Mustat lesket -tv-sarjasta sekä improvisaatioteatteri Stella Polariksesta.

Etenkin miehen rooli Mustat lesket -sarjassa sai monet naiskatsojat ihastumaan miehen karismaa. Myös Putous-kollega Jenni Kokander innostui hiljattain ylistämään miehen vetoavaa ääntä.

– Villen ääni on kuuma! Kotirouville on helpottavaa, että Ville lukee myös äänikirjoja. Voi ladata itselleen vaikka yhdeksän tuntia Villen lukemaa dekkarimatskua. Ihanaa, Kokander veisteli Putouksen lehdistötilaisuudessa syyskuussa.

Tiihonen itse suhtautuu hurmuripuheisiin tyynesti, vaikka naisten huomiota onkin siunaantunut viime aikoina aiempaa enemmän.

– Kyllähän sitä moikkailua tulee. Mutta se on hämmentävää! Enhän minä osaa itse nähdä itseäni sillä tavalla, Tiihonen toppuuttelee.

Uteliaita katseita ja tervehdyksiä osuu kohdalle usein, mutta konkreettisesti näyttelijää uskalletaan jututtaa huomattavasti harvemmin.

– Yleensä kysyjällä pitää olla ainakin jonkin verran promilleja veressä, että tultaisiin lähestymään oikeasti.

Lähipiirissä miehen Putous-komennus on otettu vastaan iloisen yllättyneesti. Kannustavia kommentteja on sadellut sekä tuttavilta että kollegoilta. Myös henkilökohtainen valmistautuminen syksyn rutistusta varten on käynnistynyt.

– Olen aloitellut henkisellä valmentautumisella: yrittänyt rauhoitella itseäni ja totutella rauhassa ajatukseen. Otin myös jo hieman tuntumaa suoriin lähetyksiin käymällä paikan päällä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä kannustamassa kavereitani Kai Vainetta, Anu Sinisaloa ja Sinikka Sokkaa. Siitä tuli hyvä fiilis, se sai vain odottamaan entistä enemmän, että Putous jo alkaisi, Tiihonen kertoo.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30 alkaen 11.10.

Lue myös:

    Uusimmat