Mainos

Putous- sarjan sketsihahmot sekoittivat uutistoimituksen

Suositun Putous -komediashown Vuoden sketsihahmo -kilpailu huipentuu huomenna illalla finaaliin MTV3:n Filmihallilla.

Kilpailusta ovat tähän mennessä tippuneet jo Birger Borg, Vaalimaan Vampyyri, Mr. Aimo Ala-Mansikka, Juri Kakka, Raisa Reikänaama ja viimeisimpänä Jone Riksusta. Nyt jäljellä on enää kaksi hupaisaa sketsihahmoa, Kete Rahkonen ja Marja Tyrni.

Karjalohjalta kotoisin oleva Kete Rahkonen on ammatiltaan isänsä poika. Hänen elämässään tärkeitä asioita ovat piimä ja pontikka.

Marja Tyrni puolestaan on leskirouva Turun Pallivahasta ja ammatiltaan kotitalousopettaja. Harrastuksena Marjalla on tortun kostuttaminen ja haaveena hänellä on oma keittokirja, jotta kaikki saisi "suut makiaks".

Kaksikko vieraili aamulla MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Parivaljakko joutui heti alkajaisiksi pohtimaan voiton mahdollisuutta ja sen jälkeisiä juhlasuunnitelmia.

- Mä varmaan juon pontikkaa ukin kanssa...tai ei ei ei ei EI! En ukin kaa enkä kenenkään muunkaan, Kete pohti selkeään tyyliinsä.

Sydämellinen leskirouva Marja Tyrni puoelstaan juhlistaisi voittoaan kotiseudullaan Pallivahassa.

- Tervetuloa Pallivahan kulmaan juhlistamaan! Mutta jos häviän, niin hyvälle häviän. Kete on niin sympaattinen, vaikka ulkokuori on karu. Noin lihavaksi pojaksi hän on kovin sympaattinen, Marja kehui.

Kilpakaksikolla läheinen suhde

Rouva Tyrni kertoi, että kaksikolle on muodostunut kilpailun kuluessa hyvin läheinen ja lämmin suhde. Marja muun muassa pesee Keten vaatteet, joissa usein on hyvin tiukassa pinttynyt piimätahra. Tänään piimätahra löytyi hupparista.

- Ketestä on tullut minulle kuin oma poika. Minä huolehdin hänestä.

Kete Rahkonen valloitti sääkartan Huomenta Suomen studiossa 26.2.

Kyllä Ketekin auttaa Marjaa, omalla tavallaan. Kete on esimerkiksi tehnyt Marjalle lukuisia Penalty -nimisiä shotteja, joihin tulee kaksi osaa piimää ja yksi osa pontikkaa.

- Vai menikö se nyt toisinpäin? Sen kun hujauttaa huiviin, niin torttu kostuu kuin itsestään, rouva Tyrni hekottaa.

Kete Rahkonen tyytyi haastattelussa kuvailemaan tunnelmiaan omintakeisella, kumealla mylvinnällään. Toimittajan kysessä, katsooko Kete Huomenta Suomi -ohjelmaa aamuisin, tämä vastaa heti: "Torttuohjelma!"

- Torttuohjelma jos tulee, niin katson jatkossakin. JaLauri Karhuvaara! Siinä on mies minun makuuni, aivan ihana, Marja Tyrni huokaa.

Haastattelun jälkeen Marja suuntasi vieraaksi Huomenta Suomen Makuja -osuuteen valmistamaan limettipiirasta kokki Maija Silvennoisen kanssa. Kete sitä vastoin kompuroi tapaamaan meteorologi Miina Mannista ja Suomen sääkarttaa kesken suoran säälähetyksen. Säälähetys katkaistiin nopeasti, kun Kete läheni uhkaavasti studiokameran linssiä.

Onko Vuoden Sketsihahmo -kilpailun voittaja Marja Tyrni vai Kete Rahkonen? Jännittävä finaali huipentuu lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30.

Katso Marja Tyrnin ja Kete Rahkosen haastattelu (Huomenta Suomi 26.2.2010)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katso Makuja-osuus (Huomenta Suomi 26.2.2010)

Katsomo-video ei ole saatavilla

(MTV3)

Katso lisää: mtv3.fi/putous

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.