Putous-näyttelijä Aku Sipola ei ole koskaan mieltänyt itseään komedianäyttelijäksi: "Tässä on paljon opittavaa"

Näyttelijä Aku Sipola kertoo, mitä oppi Putouksessa viime kaudella 0:52
Katso videolta, mitä Aku Sipolalle jäi käteen viime Putous-kaudesta ja miten kotona suhtauduttiin, kun hän lähti jälleen mukaan ohjelmaan.

Näyttelijä Aku Sipola on Putouksessa mukana jo toista kautta.

Näyttelijä  Aku Sipola pohtii, tavoittaako tällä Putous-kaudella saman kuin viime kaudella.

– Viime kaudella oli todella kivaa ja kaikki meni todella hyvin. Tavoittaako sen saman? Ja ihan varmasti tavoittaa, mutta se on ehkä ensimmäinen pieni pelko, joka tuli mieleen, Sipola kertoi MTV Uutisille Putous-ohjelman mediatilaisuudessa 12. joulukuuta.

Komiikassa ja improvisaatiossa Sipolaa kiehtoo sen vaikeus.

– En ole ikinä mieltänyt itseäni komedianäyttelijäksi. Viime vuonna oli iso harppaus hypätä mukaan Putoukseen ja huomata, että sehän oli ihan kivaa. Tässä on paljon opittavaa. Komedia on paljon rytmistä kiinni, ja sitä tässä opiskellaan, miten se nauru sieltä kumpuaa.

Komiikassa Sipolan vahvuuksia ovat aitous, rehellisyys ja kollektiiviset havainnot yhteiskunnasta. Tulevasta sketsihahmostaan näyttelijällä ei kuitenkaan ole vielä mitään hajua.

– Ehkä sen tapa puhua on jollain tavalla mielessä, Sipola kertoi mietteliäänä.

Sipolan on voinut nähdä muun muassa televisiosarjoissa Made in Finland ja Sunnuntailounas. Ensi vuonna hän tekee Vesa-Matti Loirin roolin Spede-elokuvassa. Sipola kokee tv-sarjojen tekemisessä antoisimmaksi monta asiaa.

 – Vastanäyttelijät, työryhmä, uusiin ihmisiin tutustuminen, oppii muilta ja se, että oma näyttelijyys syvenee koko ajan. Vahvistuu ja kirkastuu, miten ja mitä haluaa näytellä ja missä haluaa kehittyä. Nauttii siitä mitä tekee, Sipola summasi.

Sipola on kihloissa näyttelijä Minka Kuustosen kanssa, ja heillä on vuonna 2018 syntynyt poika.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Aku Sipolalle jäi käteen viime Putous-kaudesta ja miten kotona suhtauduttiin, kun hän lähti jälleen mukaan ohjelmaan.

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat