Mainos

Putouksessa suomalaiset valloittanut Christoffer Strandberg on mukana Euroviisuhuumassa: "Saan yllättää yleisöä"

4:15
Haastattelussa Suomen Euroviisuehdokas Darude sekä Sebastian Rejman

Christoffer Strandberg tunnustautuu todella intohimoiseksi Euroviisufaniksi. 

Näyttelijä Christoffer Strandberg tuli suurelle suomalaiselle yleisölle tutuksi syksyllä 2018, kun hän debytoi huippusuositussa Putous-ohjelmassa. Keväällä 2019 sen sijaan Strandberg nähdään muun muassa Uuden musiikin kilpailu -ohjelman juontajana. 

Tiistaina 29. tammikuuta julkistettiin, että Suomen Euroviisuehdokkaaksi on valikoitunut Darude, eli oikealta nimeltään Ville Virtanen. Mies tehtailee tiimeineen kevään aikana kolme kappaletta, jotka kuullaan UMK-ohjelmassa.

Näiden kappaleiden joukosta suomalaiset pääsevät valitsemaan suosikkinsa Suomen edustuskappaleeksi, joka kuullaan Tel Avivissa toukokuussa. Daruden kappaleilla laulajana toimii näyttelijä-muusikko Sebastian Rejman

Strandberg kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Suomen ehdokkaaseen. Mies pohtii valinnan todella olleen suuri yllätys monille. 

– Suomella ei ole sellaista samanlaista viisuhohtoa kuin vaikka Ruotsilla on, ja muutenkin Ruotsilla on se ärsyttävä hohto aina kaikessa, mitä ne tekee. Suomessa joutuu todistelemaan itseään tällaisissa yhteyksissä. Mielestäni on mahtavaa, että Suomi uskaltaa olla rohkeasti erilainen ja ottaa riskejä. 

Näyttelijä kertoo olevansa erittäin iloinen päästessään vaihteeksi juontajan töihin. Strandberg on tyytyväinen saadessaan mahdollisuuden näyttää luomiensa hahmojen lisäksi enemmän omaa itseään yleisölle. 

– Minäkin saan tavallaan yllättää yleisöä olemalla oma itseni! Tietysti pienellä Euroviisuhöystöllä, odotan todella suurella innolla koko show'ta ja sen rakentamista. 

Strandberg myöntää, että hänellä on hyvin intohimoinen suhde Euroviisuihin. Hän on ollut laulukilpailun suuri fani jo pitkään ja nyt hänellä on lupa nauttia viisuista koko muun Suomen kanssa.

Miehen kevät kuluu varsin kiireisissä merkeissä, sillä UMK:n lisäksi hän näyttelee Helsingin Kaupunginteatterin Kinky Boots -dragmusikaalissa. Strandberg ääninäyttelee myös uudessa, ruotsinkielisessä Muumilaakso-animaatiosarjassa Muumipeikkoa. 

– Olen nyt niin helpottunut, kun sain vihdoin sanoa tämän, että olen mukana UMK:ssa! Ei tarvitse salailla enää mitään, kun artistikin on kerrottu. Voin nyt vähän hengittää, eikä tarvitse koko ajan pelätä, että sanonko jotain väärin, Strandberg nauraa. 

– Mutta tässä on vielä muitakin paljastuksia tulossa kohta, odotan innolla, että saan kertoa ihmisille ja ystäville, missä mennään. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja