Uusi Putous-tähti Mikko Virtanen: ”On sellainen fiilis, kuin hyppäisi liikkuvaan junaan”

26:18

Näyttelijä Mikko Virtanen hauskuuttaa Putouksen uudella kaudella.

Putouksen näyttelijäkaartiin saadaan uutta verta, kun joukkoon liittyy näyttelijä Mikko Virtanen. Uusi tulokas kertoo MTV Uutisille haaveilleensa ohjelmaan mukaan pääsemisestä jo pidempään.

– On ollut haaveena, että voi kun tuolla joskus saisi hassutella.

Virtanen on ainoa täysin uusi näyttelijä, joka nähdään uudella Putous-kaudella. Edelliseltä kaudelta tutut Christoffer Strandberg, Helmi-Leena Nummela, Terhi Suorlahti, Mikko Penttilä, Roope Salminen ja Ernest Lawson jatkavat ohjelmassa. Uudella kaudella ohjelmaan palaa myös aiemmilta kausilta tuttu Jenni Kokander.

Virtasen mukaan muiden näyttelijöiden tapaaminen ensimmäistä kertaa oli jännittävää.

– Sanoinkin siellä, että on sellainen fiilis kuin hyppäisi liikkuvaan junaan. Tuntui, että kaikilla on siellä jo selvät sävelet, ja itse tulen sinne täysin ummikkona ihmettelemään.

Sketsihahmokilpailusta Virtanen ei ota paineita. Hän toivoo onnistuvansa luomaan hahmon, joka naurattaa yleisöä. Hän kuitenkin tiedostaa, että huumori on aina henkilökohtainen asia.

– Ei voi oikein tehdä muuta kuin sellaista, mikä itseä viihdyttää ja naurattaa, hän toteaa.

Virtanen seurasi Putouksen tekemistä lähietäisyydeltä muutama vuosi sitten, kun hänen puolisonsa Essi Hellénoli mukana näyttelijäkaartissa. Hellénistä on Virtasen mukaan ollut suuri tuki etenkin sketsihahmon kehittelyssä.

– On iso apu, että kotijoukoissa on tyyppi, joka on käynyt sen mankelin läpi ja tietää, mitä se on.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 16.3. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja