Mainos

Sketsihahmo Abdul Tuiskun luonut Putous-tähti Ernest Lawson: "Olen Antti Tuisku -fani!"

Ernest Lawson sanoo Antti Tuiskun olleen itsestäänselvä esikuva Abdul Tuiskulle.

Ernest Lawsonin Putouksessa esittämä sketsihahmo, afrikkalais-rovaniemeläinen poptähti Abdul Tuisku on kuin suomalainen poptähti Antti Tuisku.

– Sketsihahmo lähti liikkeelle nimestä. Halusin tehdä hahmon, jossa voi hyödyntää popmaailman kliseitä. Jo pelkkä nimi toi paljon ideoita, millainen hahmosta tuli, Lawson kertoo.

– Itseäni hahmossa kiehtoo tällä hetkellä asiat ja huumori, varsinkin hahmon heittämät sananlaskut, joiden kohdalla joutuu miettimään, että saako tälle edes nauraa. Abdulin lausumat sananlaskut ovat synkkää ja mustaakin huumoria, mutta hahmo on kuitenkin sympaattinen, positiivinen ja rakkautta ymmärtävä olento. Se kontrasti kiehtoo minua. Halusin lähteä rakentamaan sitä pidemmälle.

Lawson sanoo hahmon olevan kunnianosoitus Antti Tuiskulle. Poptähti itsekin kommentoi Lawsonin hahmoa sosiaalisessa mediassa iloiseen sävyyn.

– Kyllä, Abdul Tuisku on nimenomaan kunnianosoitus. Olen itse Antti Tuisku -fani! En ajattele Abdulia parodiahahmona enkä ole yrittänyt imitoida Anttia, mutta onhan hän itsestäänselvä esikuva hahmolle, Putous-tähti sanoo.

– Jos Suomessa pitää tehdä poptähtihahmo, niin yksi poptähti tulee jokaiselle tänä päivänä mieleen. Olen saanut Antti Tuiskun kautta hyviä ideoita ja suuntia hahmoon. Olen iloinen siitä, että hän antoi siunauksensa hahmolle ja että tälle saa nauraa.

Katso otsikon alla videolta, mikä mies Abdul Tuisku oikein on! Katso alla myös muita Putous-videoita.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla


Putous lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja