Putouksessa viime keväänä mukana ollut Antti Tuomas Heikkinen kertoo, mikä sarjassa yllätti: "Hätkähdyttävin kokemus"

6:02
Antti Tuomas Heikkinen kertoo kuinka Yölinnun käy Putouksen jälkeen

Antti Tuomas Heikkinen nähdään mukana Putouksen Allstars-jaksossa.

Näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen pukee jälleen ylleen sininsen paidan Putous-ohjelman Allstars-kaudella.

Viime kaudella finaaliin Yölintu-sketsihahmonsa kanssa asti edennyt Heikkinen paljastaa saaneensa positiivista palautetta Putous-faneilta. 

– Toki tää paikka altistaa kaikenmaailman palautteelle, mutta en itse saanut sellaista negatiivista juurikaan, että se oli kyllä kivaa. Oli ilo huomata, että Yölintu upposi moniin ihmisiin.

Kevään korona-aika vaikutti myös Heikkisen työtilanteeseen. Peruuntuneiden keikkojen takia, ei hän ole ehtinyt keikkailemaan Yölintu-hahmollaan. 

– Yölinnun piti käydä keikoilla tossa keväällä ja kesällä, mutta korona pyykäsi kaikki ne keikat pois. Nyt pitäisi olla Triplassa yhteiskeikka Urmaksen ja Seijan kanssa, hän kertoo.

Mies oli keväällä kaksi kuukautta kiinni intensiivisesti sarjan kuvauksissa. Vaikka hän tiesi, että Putous on suosittu, yllättyi hän silti, miten tärkeä sarja on monelle ihmiselle.

– Se yllätti, miten paljon sitä katsottiin. Tottakai tiesi luvut suunnilleen, että sitä katsoo tosi moni. Mutta kun ensimmäiset luvut lävähtää, että siellä on ollut yli miljoona katsojaa, voi kuvitella, että reilu joka viides suomalaisista katsoo. Tuntuu hurjalta. Ehkä se on suurin ja hätkähdyttävin kokemus, hän mietti.  

Putous Allstars lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30! 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja