Putouksen ensikertalainen Dennis Nylund esittelee sketsihahmonsa kautta vahvasti omia taustojaan: "Vielä kun on sen verran nuori, että jaksaa"

0:58
Tuoreet Putous-kasvot Maaria Nuoranne ja Dennis Nylund paljastavat ensimmäisten sketsihahmojensa taustat

Dennis Nylund ei lähtenyt alun alkaen tekemään sketsihahmostaan tanssijaa.

Putouksen ensikertalaiselta Dennis Nylundilta putosi paino harteilta, kun tuoreen kauden ensimmäisen suoran lähetyksen myötä näyttelijä pääsi esittelemään oman sketsihahmonsa katsojille. Nylundin sketsihahmo on diskotanssiopettaja Folke Rundqvist, joka tahattomasti päästää suustaan härskejä lausahduksia kielimuurin takia. 

Nylundin hahmo esitteli starttijaksossa myös omia tanssitaitojaan. Tämä oli näyttelijälle luontevaa, sillä onhan hän itse taustaltaan breakdancen maailmanmestari. Tanssivan hahmon luominen ei ollut kuitenkaan Nylundilla mielessä alun alkaen. 

– Jonkun verran on tässä sitä taustaa niin olen tehnyt sitä aika paljon, niin olisi ehkä halunnut jotain muuta tehdä, Mutta sitten taas kaikki läpät ja vitsit tulivat yhteen sen tanssin kanssa ja sitten mietin, että no miksei, vielä kun on sen verran nuori, että jaksaa, näyttelijä kertoi MTV Uutisille tuoreeltaan suoran lähetyksen jälkeen. 

Muita uusia Putous-kasvoja 13. tuotantokaudella ovat näyttelijät Maaria Nuoranne sekä Aija Pahkala. Tuttuina näyttelijöinä mukana ovat Mikko TöyssyHeikki RantaPilvi Hämäläinen sekä Antti Tuomas Heikkinen. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Putous lauantaisin MTV3-kanavalla sekä mtv-palvelussa kello 19.30.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja