Putouksen alkuaikojen konkari Jussi Vatanen vihjaa rakastetun suosikkihahmon paluusta: "Kyllä siellä todennäköisesti vähän Imatran murretta kuullaan ainakin"

1:57
Putous Allstars -tähti Jussi Vatanen muistelee Putouksen alkuaikoja.

Jussi Vatanen kokee Putous Allstarsin olevan paineettomampi kuin ohjelman tekeminen aikoinaan oli.

Lauantaina 26. syyskuuta Putous Allstars -ohjelman näyttelijärivistössä nähdään mukana Jussi Vatanen, joka on ohjelman sinisestä paidasta tuttu sen ensimmäisiltä kausilta. Vatanen oli mukana Putouksessa vuosina 2011-2014 ja hän on sketsihahmokilpailun kaksinkertainen voittaja. 

Vatanen nähdään Allstars-kaudella mukana yhdessä jaksossa. Näyttelijä kertoo, että tällä kertaa Putouksen siniseen paitaan pukeutuminen on paljon paineettomampaa kuin aikoinaan. 

– Tämä ei ehkä ole ihan niin kokonaisvaltainen jännityskipsi kuin mitä tämä oli silloin aikoinaan, kun Putousta tehtiin. Se oli sitten taas niin eri juttu. 

Mies on saanut jonkin verran kyselyitä siitä, nähdäänkö lauantaina hänen vanhoja, rakastettuja sketsihahmojaan. Yhden paljastuksen tulevasta jaksosta Vatanen uskaltaa jo tässä vaiheessa tehdä. 

– Jos tässä nyt sen verran voi avautua, niin kyllä siellä todennäköisesti vähän Imatran murretta kuullaan ainakin. 

Vatanen on itse jättänyt sketsihahmonsa menneisyyteen, eikä ole enää vuosiin keikkaillut niitä esittäen. Putous Allstars kerää tuotantokaudellaan varoja Pelastakaa Lapset ry:lle, ja tämä hyväntekeväisyys saikin Vatasen kaivamaan hahmonsa jälleen esiin ensimmäistä kertaa vuosiin.

– En ole ajatellut, että näitä vanhoja hahmoja sinällään missään enää esittäisin. Mutta sitten avautui tällainen mahdollisuus, että voi kantaa oman kortensa kekoon ja tehdä hyvää hahmoilla, niin ajattelin, että mikäs siinä. Niin jos niitä vielä kerran voi käyttää ja siitä olisi ihmisille hyötyä, niin antaa mennä vaan. 

Putouksen ulkopuolella Vatasen pitää kiireisenä tällä hetkellä esimerkiksi Metsäjätti-elokuvan markkinointi sekä promo-työt. Poikkeuksellinen aika iski kyntensä myös Vatasen töihin viime keväänä, kun koronapandemian vaikutusten johdosta myös häneltä meni joitakin töitä alta. 

Nyt Vatanen toivoo, että ihmiset löytäisivät tiensä elokuvateattereihin ja noudattaisivat annettuja suosituksia sekä rajoituksia. 

– Teattereissa ja elokuvateattereissa on otettu hyvin tarkasti huomioon, että siellä on kaikki turvavälit kunnossa ja poistutaan rivi kerrallaan. Siellä otetaan vakavasti nämä kaikki määräykset ja kehotukset. Ja sitähän tässä on vähän yrittänyt saada patistettua ihmisiä teattereihin. 

Putous Allstars lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja