Mainos

Puoluejohtajat lähtivät junalla vaalitenttiin

Puoluejohtajat ovat startanneet Helsingin rautatieasemalta kohti Keravaa, missä järjestetään MTV3:n kuntavaalitentti. Junan pysähtyminen varmistettiin erikoisjärjestelyllä.

Suurimpien puolueiden johtajat lähtivät klo 17:n jälkeen IC-junalla Helsingistä kohti Keravaa. Normaalisti juna ei pysähdy Keravalla, mutta junassa mukana olevan ja kuntavaaleista twiittaavan MTV3 Uutisten toimittajan Ville Juutilaisen mukaan asiassa on käytetty erikoisjärjestelyjä.

– Minulle on kerrottu, että junassa on poikkeuksellisesti kaksi kuljettajaa, jotta varmasti muistettaisiin pysähtyä Keravalle, Juutilainen twiittaa.

Keravan asemalta televisioitavassa Kuntavaalit 2012 - Lähtölaituri -ohjelmassa nähdään kahdeksan puoluejohtajaa. Vaalitentti alkaa klo 17.30.

Ohjelmassa päästään todistamaan uusien puheenjohtajien Juha Sipilän, Carl Haglundin ja Ville Niinistön tenttitaitoja. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner tuuraa sairastunutta Timo Soinia.

Ohjelman vetävät MTV3 Uutisten politiikan toimittajat Eeva Lehtimäki ja Vesa Kallionpää.

Kulissien takaisiin tunnelmiin ja ennakko-odotuksiin pääsee kurkistamaan sosiaalisessa mediassa. Twitterissä keskustelua käydään aihetunnuksella #kuntavaalit.

Lähetyksen aikana tenttiä voi kommentoida myös MTV3 Uutisten Facebook-sivulla. Lisäksi viestinsä saa perille tekstiviestillä numeroon 17133 (viestin hinta 0,99 euroa).

Kommentteja ja kysymyksiä poimitaan suoraan televisiolähetykseen, uutisten verkkosivuille ja MTV3 Tekstikanavan sivulle 150.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.