Puoluejohtajat lähtivät junalla vaalitenttiin

Puoluejohtajat ovat startanneet Helsingin rautatieasemalta kohti Keravaa, missä järjestetään MTV3:n kuntavaalitentti. Junan pysähtyminen varmistettiin erikoisjärjestelyllä.

Suurimpien puolueiden johtajat lähtivät klo 17:n jälkeen IC-junalla Helsingistä kohti Keravaa. Normaalisti juna ei pysähdy Keravalla, mutta junassa mukana olevan ja kuntavaaleista twiittaavan MTV3 Uutisten toimittajan Ville Juutilaisen mukaan asiassa on käytetty erikoisjärjestelyjä.

– Minulle on kerrottu, että junassa on poikkeuksellisesti kaksi kuljettajaa, jotta varmasti muistettaisiin pysähtyä Keravalle, Juutilainen twiittaa.

Keravan asemalta televisioitavassa Kuntavaalit 2012 - Lähtölaituri -ohjelmassa nähdään kahdeksan puoluejohtajaa. Vaalitentti alkaa klo 17.30.

Ohjelmassa päästään todistamaan uusien puheenjohtajien Juha Sipilän, Carl Haglundin ja Ville Niinistön tenttitaitoja. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner tuuraa sairastunutta Timo Soinia.

Ohjelman vetävät MTV3 Uutisten politiikan toimittajat Eeva Lehtimäki ja Vesa Kallionpää.

Kulissien takaisiin tunnelmiin ja ennakko-odotuksiin pääsee kurkistamaan sosiaalisessa mediassa. Twitterissä keskustelua käydään aihetunnuksella #kuntavaalit.

Lähetyksen aikana tenttiä voi kommentoida myös MTV3 Uutisten Facebook-sivulla. Lisäksi viestinsä saa perille tekstiviestillä numeroon 17133 (viestin hinta 0,99 euroa).

Kommentteja ja kysymyksiä poimitaan suoraan televisiolähetykseen, uutisten verkkosivuille ja MTV3 Tekstikanavan sivulle 150.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat