Mainos

MTV3 aloittaa kuntavaalitentit Keravan asemalta – lähetys suorana myös netissä

MTV3 Uutiset aloittaa tänään syksyn kuntavaalien seurannan ensimmäisellä televisioitavalla tentillä. Yleisö voi osallistua keskusteluun ja seurata tapahtumia sosiaalisessa mediassa.

Keravan asemalta televisioitavassa Kuntavaalit 2012 - Lähtölaituri -ohjelmassa nähdään kahdeksan puoluejohtajaa, jotka matkaavat tenttiin junalla.

– Keravan asema on erittäin mielenkiintoinen paikka tehdä ohjelmaa. Ollaan ulkona studiosta ja mitä tahansa voi tapahtua. Työmatkalaiset ja muut kiinnostuneet pääsevät kuntavaalilähetyksen ytimeen katsomaan, miten suoraa televisio-ohjelmaa tehdään, ohjelman tuottaja Mari Haavisto sanoo.

Ohjelmassa päästään todistamaan uusien puheenjohtajien Juha Sipilän, Carl Haglundin ja Ville Niinistön tenttitaitoja. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner tuuraa sairastunutta Timo Soinia.

Ohjelman vetävät MTV3 Uutisten politiikan toimittajat Eeva Lehtimäki ja Vesa Kallionpää.

– Tentissä taistellaan siitä, kuinka monta kuntaa Suomessa on tulevaisuudessa, miten peruspalvelut järjestetään ja miten rahat saadaan riittämään, Kallionpää sanoo.

– Toivottavasti pääsemme tunnustelusta nopeasti kunnon kuntavaalihenkeen, Lehtimäki lisää.

Päättäjät junamatkalla

Kulissien takaisiin tunnelmiin ja ennakko-odotuksiin pääsee kurkistamaan sosiaalisessa mediassa. Toimittaja Ville Juutilainen raportoi reaaliajassa Twitterissä, miten sujuu päättäjien junamatka Keravalle. Keskustelua käydään aihetunnuksella #kuntavaalit.

Lähetyksen aikana tenttiä voi kommentoida myös MTV3 Uutisten Facebook-sivulla. Lisäksi viestinsä saa perille tekstiviestillä numeroon 17133 (viestin hinta 0,99 euroa).

Kommentteja ja kysymyksiä poimitaan suoraan televisiolähetykseen, uutisten verkkosivuille ja MTV3 Tekstikanavan sivulle 150.

Kuntavaalit 2012 - Lähtölaituri MTV3-kanavalla torstaina 13.9. klo 17.30. Tenttiä voi seurata suorana lähetyksenä myös nettisivuillamme klo 17.00 alkaen.

(MTV3)

Katso Mari Haaviston ja Esa Niemisen haastattelu: (Huomenta Suomi 13.9.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.