Punapää, älä pelkää pinkkiä! 16-vuotias Bella Thorne näyttää tyrmäävältä pirteässä värissä

Kirkkaan punaiset tai pirtsakan oranssit hiukset saavat monet pohtimaan, mitkä värit ja sävyt oikein sointuvat edukseen tämän voimakkaan hiusten värin sekä vaalean hipiän kanssa. Ota rohkeasti mallia vaikkapa näyttelijä Bella Thornesta, joka edusti edukseen pirteääkin pirteämmässä pinkissä.

Näyttelijä-laulaja-malli Bella Thorne, 16, ihastutti vastikään Talvinen tarina -elokuvan ensi-illassa New Yorkissa: tämä ruskeasilmäinen Disney-tähti näytti herttaiselta ilmestykseltä kirkkaan pinkissä, kiiltävässä Kate Spaden leningissä.

Usein vahvoja punapäitä kehotetaan luottamaan vaatetuksessaan neutraaleihin sekä vihreän eri sävyihin, ja varomaan erityisesti keltaista ja kirkkaan punaista.

Kuitenkin kirkkaan purppura ja räikeä pinkki sopivat loistavasti punapäälle – varsinkin, jos haluaa varmasti erottua joukosta.

Bella Thornen tyylikäs ja eheä look todistaa, että myös pinkki väri sointuu kauniisti punertavien, oranssiin taipuvien hiuksien kanssa. Tärkeintä on uskaltaa kokeilla rohkeasti eri värejä ja löytää oma juttunsa!

Vai mitä, Bella?

Lue myös:

Katso: Muodin huipulle

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat