Punajuuri-mozzarellasalaatti

  • 8 kuorittua raakaa punajuurta
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl siirappia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl basilikaa
  • 200g mozzarellaa (esim. kirsikkamozzarellaa)
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 punasipuli
  • tuoretta persiljaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Leikkaa punajuuret lohkoiksi laita ne kulhoon. Kaada joukkoon öljy, siirappi sekä mausteet ja sekoita hyvin. Kaada lohkot uunivuokaan ja paahda 200 asteisessa uunissa kypsiksi noin 30 minuuttia. Viipaloi herkkusienet ja punasipuli. Sekoita mozzarella, sienet, sipuli sekä hienonnettu persilja ja mausta öljyllä ja balsamietikalla. Nostele lämpimät punajuurilohkot joukkoon ja tarjoa lämpimän leivän kanssa.

Resepti: Alex Nurmi / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja