Punaisten mattojen poikatytöt

Osa Hollywoodin kaunottarista sanoo piut paut kauneusihanteelle, jonka mukaan naisen täytyy olla supernaisellinen ollakseen jotakin.


Punaisten mattojen poikatytöt poseeraavat farkuissa, peittävissä bleisereissä ja jopa kravatissa! Bongaa poikatyttöjen tyyli ja vapaudu sukupuoliroolien kahleista.

Kuka poikatytöistä on Hollywoodin blondi, jonka ei tarvitse tyrkyttää itseään silikonirinnoilla tai jenkkihampailla? Entä kuka on miesten päiväuni poikatyylistään huolimatta? Katso kuvat!



Kirsten Dunst on hyvä esimerkki Hollywoodin blondista, jonka ei tarvitse tyrkyttää itseään silikonirinnoilla tai jenkkihampailla. Miu Miun kasvonakin poseraava näyttelijä osaa pukeutua sekä naisellisesti että androgyynisti. Tässä mustassa jakkupuvussa Kirsten on aika äijä!

Poikatytöksi itseään kuvaileva Cameron Diaz on miesten päiväuni. Urheilullinen kaunotar ei pelkää isojakaan puntteja, niin jämäkässä kunnossa naisen hauislihas on. Urheilullinen rasavilli pukeutuu kuitenkin usein myös todella naisellisesti. Poikatytön sijaan Cameronin kaltaisille naisille pitäisikin keksiä uusi termi.

Jodie Foster uskaltaa pukeutua niin kuin haluaa. Näyttelijä hämmästytti muotiasiantuntijat pukeutumalla palkintogaalassa muodot paljastavaan hameeseen, joka oli hänen tyylilleen epäsovinnaista. Yleensä Jodie suosii housupukuja, erityisesti Armani on naisen suosiossa. Housut näyttävät kuitenkin toisinaan turhan arkisilta. Etenkin näissä kuvissa olevat farkut olisi voinut vaihtaa juhlavimpiin.

Vastikään kaapista ulos tulleen Cynthia Nixonin tyylissä on jotakin poikamaista, vaikka nainen pukeutuisi hameeseenkin. Sinkkuelämää-sarjassa näytellyt nainen oli tv-ruudussakin tyyliltään poikamaisempi kuin muut sarjan tähdet. Androgyyniä tyyliä havitteleva voi ottaa mallia Cynthian hatusta. Se on yhtä aikaa tyylikäs ja sukupuoleton.

Ellen DeGeneres on kaikista poikamaisin! Rohkea nainen uskaltaa pukeutua myös kravattiin. Jos haluat asuusi jotakin naisellista, tee kuten Ellen - hanki supernaisellista seuraa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat